Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják ezt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt a férfiak, mikor amúgy a kutyát sem érdeklem?

Figyelt kérdés

Férfiak gyakran tesznek olyan megjegyzéseket, ha beszélgetünk, h rám biztosan van jelentkező, meg biztos van barátom, stb. Pedig amúgy a kutya se érdeklődik irántam. Rám nem szoktak rámírni, leszólítani, meg semmi. Ha valaki akar is valamit, az maximum foglalt, idősebb férfi és csak szexet. Korombeli ezer éve nem akart normális kapcsolatot velem.

Szóval miből gondolják, hogy annyira kapós vagyok, ha ez egyáltalán nem igaz? A legjobb, ha ezt mondom nekik erre, el sem hiszik.

29/n

2022. júl. 1. 18:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
Hol kezdődik nálad az "idősebb"?
2022. júl. 1. 18:39
 2/23 anonim ***** válasza:
14%
Mert ronda vagy
2022. júl. 1. 18:41
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Velem is ez van. Leginkább azt nem fogják fel, hogy attól még mert van pasi, aki mindent is dugna, ami mozog, attól még én nem alacsonyítom magam és nekem nem mindegy. Nekem nem csak valami béna szex kell, hanem szerelem, törődés, tisztelet és hogy vágyból, vonzalomból szexeljen velem valaki, tehát egy normális párkapcsolat. Olyannal nem leszek, aki épphogy nem undorodik és csak a puncit látja, de egyeseknek ezt nehéz felfognia, amikor elutasítják.
2022. júl. 1. 18:44
 4/23 anonim ***** válasza:
26%

Ezt most mi honnan tudjuk szerinted, hogy miért mondják ezt neked?

Küldj egy képet és akkor tudok véleményt mondani, de így semmi értelme a kérdésnek. Hacsak nem azt akartad, hogy elárasszanak privátokkal.

2022. júl. 1. 18:45
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se hitte el senki, hogy 25 éves pasiként még szűz voltam.

Mert ők mást látnak rajtad, mint ami alapból van.

2022. júl. 1. 18:46
 6/23 A kérdező kommentje:
1# mondjuk 20 évvel idősebbeknél
2022. júl. 1. 18:49
 7/23 anonim ***** válasza:
67%
Azért mondják ezt, mert nem ismernek. Kaboom!
2022. júl. 1. 18:53
 8/23 anonim ***** válasza:
5%
43 éves vagyok. Rádírhatok? ;)
2022. júl. 1. 19:00
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem kell rámírni. Látszik, hogy nem ment át a lényeg. Azt sem tudod, hogy nézek ki...
2022. júl. 1. 19:02
 10/23 anonim ***** válasza:
19%
És mi van, ha nem a külsőd miatt szeretnélek megismerni, hanem a lelkedre vagyok kíváncsi? És mondjuk mindezt az alapján határoztam el, amit eddig olvastam Rólad...
2022. júl. 1. 19:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!