Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A családban ki cseréli le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családban ki cseréli le a gumikat az autón, a férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
2 vagy több autó esetén a családban ki viszi a gumishoz az autókat? Mindenki amelyiket használja, vagy ez a férfi feladata?
2022. júl. 1. 15:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a sajátomat intézem, férjem szintén, de ezt így beszéltük meg. Nem gondolom, hogy erre van egyetemleges megoldás
2022. júl. 1. 18:34
 22/31 anonim ***** válasza:
15%

Érdemes megnézni a 18-as ostoba fröcsögését! Mikor látom ,hogy az ilyeneknek 5 pipája van, akkor mindig megnyugszom, hogy nekem csak 2,5 van.

Egyébként azt mondja már meg nekem valaki, hogy ha mindenki csinál mindent, akkor a gumis/autószerelő műhelyekben miért kizárólag csak férfi munkások vannak szinte?

Az, hogy beülsz a csajos ki s autódba, és elgurulsz a gumishoz, az semmiféle tudást nem igényel! Az csak privilégium!

2022. júl. 1. 19:06
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Normális esetben a férfi is mos, főz, takarít, hisz Ő is koszol.Nyugodtan mondhatod neki.
2022. júl. 1. 19:13
 24/31 anonim ***** válasza:
72%

Nem azért nem ért hozzá, mert nő, hanem mert a legtöbb nőt krvára nem érdekelnek bizonyos szakmák és nem akarják ezt csinálni. Egyébként ismerek női autószerelőt és pont ugyanúgy dolgozik, mint mindenki más, őt ez érdekli és ezt szereti csinálni, ennyi, nem kötelezően férfi kell ehhez se, csak maximum kellő fizikum.

Amit nekem nincs kedvem megcsinálni vagy nem tudok, azt megcsináltatom mással és megfizetem, ezt hívják szolgáltatásnak, ezért nem kell mindenkinek értenie mindenhez, ez nem privilégium. 🙃 Okostoji.

Egyébként meg nem értelmezted helyesen, amit írtam, fuss neki mégegyszer.

2022. júl. 1. 20:21
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy beülsz a csajos ki s autódba, és elgurulsz a gumishoz, az semmiféle tudást nem igényel! "

És???? Te talán mindehez értesz? Röhejes, hogy amint szóba kerül az autó egyes "férfiak" azt hiszik, az a farkuk meghosszabbítása.

"Egyébként azt mondja már meg nekem valaki, hogy ha mindenki csinál mindent, akkor a gumis/autószerelő műhelyekben miért kizárólag csak férfi munkások vannak szinte?"

Igen ostobának tetszik lenni. Ez az otthoni munkamegosztásra értette.

2022. júl. 1. 21:54
 26/31 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kell különleges tudás ahhoz, hogy elvigyem a kocsit. De ahhoz sem, hogy valaki betegye a szennyes ruhát a gépbe. Szerintem ez nem férfi vagy nő függő.

Inkább az érdekelt, hogy ha minden házimunka női munkának van kikiáltva, akkor pl az autóval kapcsolatos dolgok “kihez tartoznak”.

2022. júl. 1. 22:12
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mi lenne veletek ha mi férfiak is elkezdenénk így gondolkozni, hogy amihez nincs kedvünk, azt nem is csináljuk meg?

Érdekes módon, ha én fizettem azért, hogy felgumizzák a felnijeimet, és felrakják a kocsira, akkor mindig egy másik férfinek fizettem.

Pedig én úgy szeretném ha nő jönne oda és csinálná meg helyettem a munkát amihez én nem értek, vagy nincs hozzá kedvem. Hiszen fizetnék érte! Tudjátok ezt hívják szolgáltatásnak!

Vagy amikor a tetőt kellett cserélni, akkor is az egész brigád férfiakból állt. Pedig úgy örültem volna, ha látok végre nőket a tetőn ugrálni tűző napon. Meg cserepet pakolni.

Természetesen nem kell mindenkinek mindenhez értenie. Én sem értek mindenhez. Csak nekem férfiként két választásom van. Vagy megcsinálom magam, vagy ha nem értek/nincs kedvem hozzá, akkor fizetek egy másik férfinek, aki megcsinálja helyettem.

Szóval nyugodtan üljetek be az autóitokba, és menjetek el a gumishoz, aztán fizessétek ki azokat a férfiakat akiknek nem derogál elvégezni azokat a munkákat, amiket nektek igen!

Rohadt unalmas már, hogy még mindig csak a háztartásban akartok egyenlőek lenni.

2022. júl. 1. 22:43
 28/31 anonim ***** válasza:
75%
Tuti troll, ennyire nem értetlenül hülye valaki szándék nélkül, hagyjátok rá. 😆
2022. júl. 1. 23:06
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

" aztán fizessétek ki azokat a férfiakat akiknek nem derogál elvégezni azokat a munkákat, amiket nektek igen!"

Te is ezt csinálod, nem? Idióta!

2022. júl. 2. 00:03
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

#27: Te meg akkor ne menj kórházba, mert az ápolók 95%-a nő. Okés?

Fel tudtdad hozni az autószerelést meg egy tipikusan 8 általánost igénylő munkát. Gratulálok. Ügyes vagy.

2022. júl. 2. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!