Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A családban ki cseréli le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családban ki cseréli le a gumikat az autón, a férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
2 vagy több autó esetén a családban ki viszi a gumishoz az autókat? Mindenki amelyiket használja, vagy ez a férfi feladata?
2022. júl. 1. 15:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a sajátjátvagy aki jobban ráér.
2022. júl. 1. 16:25
 12/31 A kérdező kommentje:
Én a nő vagyok. A párom szerint ez nem férfi-dolog, azért vagyok kíváncsi más véleményére. Szerinte vigye mindenki a sajátját. Nem azért, megoldom, nem okoz problémát, csak pl. én se mondom neki, hogy mindenki főzzön meg mosson, vasaljon, bevásároljon és takarítson maga után.
2022. júl. 1. 16:30
 13/31 anonim ***** válasza:
65%
Már hogy a faszba ne lenne nő férfi dolog! Ez itt a baj a világgal.! Persze jó az ha egy nő vagány, megold dolgokat de egy férfi ne kényelmesedjen már el így erre alapozva! A nem szégyene!
2022. júl. 1. 16:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a lány, csak nekem van jogsim, és volt kocsim is (ami azóta rossz és nem csináltatom meg). Apám cserélte a gumikat. 😅 A te szituációdban szerintem mindenki a saját kocsijáét, vagy ha valaki jobban ráér, akkor elviheti mindkettőt.
2022. júl. 1. 16:39
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
Egy nőt jobban átvernek egy szervizben, mondván, hogy úgysem ért hozzá. Már ezért is jobb, ha a férfi intézi a családban a kocsival kapcsolatos ügyeket.
2022. júl. 1. 16:41
 16/31 anonim ***** válasza:
73%

"Nem azért, megoldom, nem okoz problémát, csak pl. én se mondom neki, hogy mindenki főzzön meg mosson, vasaljon, bevásároljon és takarítson maga után."

Igaza van a férjednek, nyugodtan viheted a kocsid a gumishoz.

És igen, mondd csak azt is nyugodtan, hogy mindenki vegye ki a részét a házimunkából. Nem a cselédjük vagy.

#15: Ja, mert a férfiak közül mindenki annyira ért hozzá :) Normális szervízbe kell vinni, nem fognak átvágni. Főleg nem egy gumival. Mellesleg ha évente kétszer elviszed, akkor kb. ugyanúgy képben vagy gumi ügyben, mint bárki más.

2022. júl. 1. 16:50
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

16. Aki akarja, érti amit írtam.

Nyilván nem ért minden férfi hozzá, de az esély jóval nagyobb rá.

A gumis sokszor ugyan úgy egy szervizes, és könnyebben megdumálhatnak, hogy mi nem "stimmel" a kocsin...

2022. júl. 1. 17:21
 18/31 anonim ***** válasza:
86%

Jaj minek kellett így mismásolni Kérdező, ez nem is a gumis baromságról szól.

A férjed egy bunkó és ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy nincs kedve és kapacitása elvégezni ezt a dolgot, bevágta a rinyát, hogy ez "nem férfi munka", tehát egy hímsoviniszta barom, ennyi a probléma. Gondolom akkor házi munkát se végez, vagy mondjuk nem foglalkozik a gyerekkel, mert az "női munka". Miért is mentél hozzá egy ilyen emberhez?

Normális háztartásban mindenki csinál mindent, ha ideje engedi és éppen ért hozzá, amihez pedig senki nem ért, ahhoz szakembert hívnak és nincsen nemek szerinti teendő.

2022. júl. 1. 17:29
 19/31 anonim ***** válasza:
9%
Egy ügyes nő mindent megold, csak olyan férfi kell hozzá aki ezt hagyja.
2022. júl. 1. 17:59
 20/31 anonim ***** válasza:
31%
A saját autómmal én jártam a gumishoz, én is pakoltam ki-be a gumikat otthon. Szívesen csináltam, hiszen a saját autóm. Eszembe nem jutott volna másra tukmálni, hacsak nem jött közbe valami halaszthatatlan. Mióta minden szett gumink felnin van, azóta meg otthon cseréljük. N
2022. júl. 1. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!