Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi butuska fiatal nő van?
Van egy szomszéd család a társasházban, van egy 22-25 év körüli fiúk. A szülők elutaztak valahova de a srác itt maradt. Tegnap éjjel felhozta a barátnőjét akivel lefeküdt mivel a csaj elég intenzíven nyögdécselt és mindez hallatszott az éjszaka a nyitott ablak mellett. Előtte még délután az erkélyen iszogattak (lakópark és láttom az erkélyüket a belső kerti részen igy láttam a lányt). Ma este jövök fel a lépcsőnházban és egy másik csaj jött utánam az emeletre és pont hozzá csengetett be igy este.
Nem tudom megérteni hogy ennyi butuska 20 év körüli nő van akik ezért vannak oda. Mind a kettőt átveri és kihasználja. Nem beszélve arról hogy ez a srác az anyjával is szokott ordítani aki egy elég csendes és visszahúzódó nő. Mondjuk ha az én fiam lenne már kapott volna tőlem.
A család albérletben lakik itt és ha jól tudom úszómester a srác nem is egy mérnök, orvos vagy programozó.
Nő vagyok, idősebb náluk igy nem irigykedek.
Ja valóban nem csenget be. Mivel házas vagyok.
Arra gondoltam hogy elmondom a másik kiscsajnak ha újra itt láttom hogy a sráchoz másik jött, csak nem szeretném ha ez a hülye srác megverne utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!