Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa amit a "mai fiatalok" csinálnak?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem vagyok begyöpösödött, nincsen szűk látóköröm, nem vagyok olyan öreg sem, 21 éves lány vagyok. Elnézve a mai 10-16 éves korosztályt, azt kell mondjam, hogy "az én időmben" mi nem voltunk ilyenek... Eszünkbe sem jutottak ennyi idősen olyan dolgok, mint most nekik. Kétségbe vannak esve a 12-13 évesek, hogy nem volt még egy pasijuk/csajuk sem. Miért hiszik azt, hogy el vannak késve? Miért esnek kétségbe, ha még 13 évesen még nem csókolóztak neadjisten nem feküdtek le senkivel??
A véleményetekre lennék kíváncsi ebben a témában!
2010. szept. 20. 11:42
31/31 anonim válasza:
Én egy 23 éves lány vagyok s azt elmondhatom, hogy már az "én időmben" is voltak tini ribik, akik azzal kérkedtek, hogy már 14 évesen nem voltak szüzek, és ennyi-meg annyi hapival bújtak ágyba. Csak az a bibi, hogy akkoriban még jóval kevesebben voltak, mint manapság. A szülők azért még jobban odafigyeltek a gyerekeik viselt szokásaira, bár van oylan ismerősöm, akivel nem igazán törődtek s mondhatni az utca nevelte. Olyanná is vált, most 23 éves, van két gyereke, akiből az egyik betegen született, köszönhetően annak, hogy az anyja nem volt képes lemondani a drogról és az alkoholról a terhesség alatt. Az az érdekes, hogy engem a szüleim sosem tiltottak el semmitől, ők olyan szabadosak voltak, már tinikorukban cigiztek, meg rockbandát alapítottak, úgyhogy élték a maguk kis jampi életét :D Én mégsem szoktam rá a cigire vagy a piára 14 évesen, mint oly sokan manapság... Én mindig a sulira koncentráltam, sokszor gúny tárgyává váltam, mert még gimiben is szűz voltam és nem is bántam meg, hogy vártam az igazira. 18 éves koromig nem volt pasim, nem jártam bulikba, persze azt már azóta bepótoltam, röpke pár év alatt..a fősuli ereje :D :D Szóval, mindenki átesik azon a bizonyos lázadó korszakon, előbb vagy utóbb, de megint nem mindegy, hogy az ember 13 vagy 18 éves, hogy egy kis meggondolatlan, internet által elvakított valaki, vagy egy józanul gondolkodó ember, aki már fel bírja fogni a cselekedetei súlyát és vállalja akövetkezményeket a meggondolatlanságáért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!