Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa amit a "mai fiatalok" csinálnak?
Ne értsétek félre, nem vagyok begyöpösödött, nincsen szűk látóköröm, nem vagyok olyan öreg sem, 21 éves lány vagyok. Elnézve a mai 10-16 éves korosztályt, azt kell mondjam, hogy "az én időmben" mi nem voltunk ilyenek... Eszünkbe sem jutottak ennyi idősen olyan dolgok, mint most nekik. Kétségbe vannak esve a 12-13 évesek, hogy nem volt még egy pasijuk/csajuk sem. Miért hiszik azt, hogy el vannak késve? Miért esnek kétségbe, ha még 13 évesen még nem csókolóztak neadjisten nem feküdtek le senkivel??
A véleményetekre lennék kíváncsi ebben a témában!
Én szerintem a szülők hibája. Mert kergetik a pénzt egész nap, a gyerekkel meg nincs foglalkozva. Engem is zavar, én is csak 22 éves vagyok és soha nem gondoltam volna hogy egyszer én is ezt fogom gondolni: "Ezek a mai fiatalok".
Ha nekem gyerekem lesz, nem fogom hagyni hogy ilyen legyen, inkább a nap 24 órájában felvilágosítást tartok neki.
Egyik ismerősöm lánya 11 éves, de eszében sincs pasizni (mint sok vele egykorúnak). És ez szerintem annak köszönhető, hogy az anyja rengeteget beszélget vele.
igen ez igy van, a mai fiatalok nagyon elkurvultak, a velem egyidősek már nem egy fiuval feküdtek le!
15L
csak egyetlen oka van
az INTERNET
Onnan tanulnak olyan ostobaságokat, ami még véletlenül sem jutna egy normális embernek az eszébe.
De a lehetőségek végtelenek, lesz ez még sokkal rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!