Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa amit a "mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa amit a "mai fiatalok" csinálnak?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem vagyok begyöpösödött, nincsen szűk látóköröm, nem vagyok olyan öreg sem, 21 éves lány vagyok. Elnézve a mai 10-16 éves korosztályt, azt kell mondjam, hogy "az én időmben" mi nem voltunk ilyenek... Eszünkbe sem jutottak ennyi idősen olyan dolgok, mint most nekik. Kétségbe vannak esve a 12-13 évesek, hogy nem volt még egy pasijuk/csajuk sem. Miért hiszik azt, hogy el vannak késve? Miért esnek kétségbe, ha még 13 évesen még nem csókolóztak neadjisten nem feküdtek le senkivel??

A véleményetekre lennék kíváncsi ebben a témában!

2010. szept. 20. 11:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
erkölcsi züllés
2010. szept. 20. 12:04
 12/31 anonim ***** válasza:
21. század.
2010. szept. 20. 12:07
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 éves srác vagyok, és el kell, hogy mondjam életem történetét röviden :D : , szóval emlékszem rá, hogy én általános iskolás 8.os voltam amikor először adódott alkalmam "csókolózni".

De akkor az nekem már nagy dolog volt. Ma már a srácok , kb olyan idős korukban, ez kb semmi, már az a menő , hogy milyen csajt d*gott meg, meg ilyenek.

Szóval, mondhatnám , azt hogy hát régen , még nem mentek így dolgok, de akkor hazudnék. Már akkor is így mentek szerintem, csak tényleg én is úgy lettem nevelve , vagy nem tudom , miért de nem éltem szexuális életet még 15 évesen .

Biztos voltak olyan srácok akik már igen, szóval tényleg talán attól függ, hogy hogy lett nevelve az ember, és hogy milyen környezetbe kerül olyan fiatalon , és lehet ,hogy az tv-nek is , médiának is köze van mindenhez , de azt hiszem , hogy ezen nem lehet változtatni.

Jobb lett volna-e , ha én is 15 évesen nemi életet élek? Nem tudom.

2010. szept. 20. 12:23
 14/31 anonim ***** válasza:
41%
200 éve 14-15 évesen szültek.
2010. szept. 20. 12:37
 15/31 anonim ***** válasza:
73%
azt a részt cáfolom hogy csak a szülő hibája,mert anyám próbálja megnevelni az öcsémet meg mindig felvilágosítja mindenről és beszélget vele,de a hülye haverjai meg a média hülye tinivé neveli, megjegyzem ő 17 én meg 24, ugyanaz a szülő mégis két teljesen különböző gyerek lett belőle:D ő neveletlen és vízipipázik és beszól a szüleimnek én meg attól is betojtam ha 4-est kaptam.Már ebből lehet látni mekkora a különbség a két korosztály között.
2010. szept. 20. 12:38
 16/31 anonim ***** válasza:
90%
na igen damon hill de kétszáz éve örültek ha megélték a 30-at:P
2010. szept. 20. 12:38
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
változnak az idők, mindig más lesz és mindig az előzőt fogjuk visszasírni, hogy az volt a tökéletes.
2010. szept. 20. 12:41
 18/31 anonim ***** válasza:
31%

Damon Hill te olyan hülye vagy, hogy cirkuszban kéne mutogatni

200 éve egy 14-15 éves lány akkor sem tudott volna szülni, ha akart volna. A mensije is 17-18 évesen jött meg akkoriban.

2010. szept. 20. 12:46
 19/31 anonim ***** válasza:
De fura. Az én időmben sem volt ilyen (25 vok) és hát remélem mire oda jutok,hogy gyereket gyártok akkor majd lecseng ez az agybajos világnézet,persze erre kicsi az esély.
2010. szept. 20. 13:00
 20/31 rozika10 ***** válasza:
100%
Tudjátok nem a mediát meg a netet kell elővenni hanme a szülőket és az iskolát.Szerintem sok 12-13 éves azt se tudja mit csinál csak épp a szülők nemfigyelnek rájuk oda,náluk is volt olyan 8.ba akinek már abortusza is volt de nem ez volt az elfogadott,mi is mutogattuk a pu...cinkat a fiuknak 5-6 évesen most is ez megy,de a gyerekekkel beszélgetni is kellene és nem csak kiabálni és nem törödni velük!Az én lányom 7 éves most állatorvosnak készül, néztük egész nyáron a tinimamikat, és már most tudja hogy mi a vége annak ha meggondolatlanul cselexik!ez van én sajnálom ezeket a gyerekeket mert még gyerekek és nincs gyerekkoruk egyáltalán!!
2010. szept. 20. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!