Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa amit a "mai fiatalok" csinálnak?
Ne értsétek félre, nem vagyok begyöpösödött, nincsen szűk látóköröm, nem vagyok olyan öreg sem, 21 éves lány vagyok. Elnézve a mai 10-16 éves korosztályt, azt kell mondjam, hogy "az én időmben" mi nem voltunk ilyenek... Eszünkbe sem jutottak ennyi idősen olyan dolgok, mint most nekik. Kétségbe vannak esve a 12-13 évesek, hogy nem volt még egy pasijuk/csajuk sem. Miért hiszik azt, hogy el vannak késve? Miért esnek kétségbe, ha még 13 évesen még nem csókolóztak neadjisten nem feküdtek le senkivel??
A véleményetekre lennék kíváncsi ebben a témában!
Én 24 éves srác vagyok, és el kell, hogy mondjam életem történetét röviden :D : , szóval emlékszem rá, hogy én általános iskolás 8.os voltam amikor először adódott alkalmam "csókolózni".
De akkor az nekem már nagy dolog volt. Ma már a srácok , kb olyan idős korukban, ez kb semmi, már az a menő , hogy milyen csajt d*gott meg, meg ilyenek.
Szóval, mondhatnám , azt hogy hát régen , még nem mentek így dolgok, de akkor hazudnék. Már akkor is így mentek szerintem, csak tényleg én is úgy lettem nevelve , vagy nem tudom , miért de nem éltem szexuális életet még 15 évesen .
Biztos voltak olyan srácok akik már igen, szóval tényleg talán attól függ, hogy hogy lett nevelve az ember, és hogy milyen környezetbe kerül olyan fiatalon , és lehet ,hogy az tv-nek is , médiának is köze van mindenhez , de azt hiszem , hogy ezen nem lehet változtatni.
Jobb lett volna-e , ha én is 15 évesen nemi életet élek? Nem tudom.
Damon Hill te olyan hülye vagy, hogy cirkuszban kéne mutogatni
200 éve egy 14-15 éves lány akkor sem tudott volna szülni, ha akart volna. A mensije is 17-18 évesen jött meg akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!