Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintettek nem furcsa, hogy...

Szerintettek nem furcsa, hogy bébi ételbe csinálnak olyan ízüt amit mi szoptatos anyukák nem ehetünk (olyat láttam amibe volt kukorica)?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
én fél évig szoptattam, mindent ettem. szóval... ez is csak riogatás.
2010. febr. 9. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
csomó olyan bébiétel van amiben olyan van amit elvileg 1 éves korukig nem ehetnek! De ez azért van mert a bébiételekben már nincsenek benne azokat dolgok, nem frissek, tehát nem fúj fel mint téged a friss kukorica. Ha meg szoptatsz nem adsz bébiételt... :)
2010. febr. 9. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
miért ne szoptathatna + adhatna bébiételt? ha az ember kezdi a hozzátáplálást az egy folyamat nem egyik napról a másikra tér át. Amúgy a kérdésre, hogy válaszoljak, de szerintem is furcsa. Én azokat adom bébiételbe, amiket már amúgy is megfőztem neki, és ajánlja a védőnő.
2010. febr. 9. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem furcsa. Mert ha adok neki olyan bébiételt amiben kukorica van és nem fáj tőle a pocija, akkor attól sem fog fájni ha én eszek kukoricát.

Egyébként én is eszek mindent, sőt káposztát is ettem ami köztudottan puffaszt és semmi baja nem lett.

2010. febr. 9. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a szoptatos mamák riogatása hogy mit lehet enni és mit nem.Nekem az elsö babámnak mindentől fájt a hasa pedig semmi olyat nem ettem amitől fájhatott volna neki.eslö anyuka lévén még nem tudtam hogy marhaság az egész.Most a második babámnál mindent ettem akár szabad volt akár nem.

Mindegy hogy táplálkozol mert ha a babád halylamos a hasfájásra akkor fájnni fog a hasa ha nem hajlamos rá nem fog.

2010. febr. 9. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
előzö vagyok hat hos kisfiamnak nem fáj a hasa!!!
2010. febr. 9. 18:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 10. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!