Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok idő kell,hogy elfelejtsünk valakit?
Figyelt kérdés
Röviden a lényeg van egy pasi akivel beszélünk egy ideje,messengeren,1x találkoztunk nagyon jól éreztük magunkat,azt hittem minden oké,erre kiderül,barátnőmnek mondta,hogy ő össze van zavarodva meg átvágta valami csaj ezért nem tud bízni senkiben.Én ezt próbáltam vele megbeszélni,de nem nagyon sikerült,mondtam találkozzunk,erre neki a héten nem jó,ma meg látom,hogy egy haverjával el van,de rám nincs ideje.Egyébként,tudom nem szép dolog,de nekem is kapcsolatom van és neki is,de egyikünk sem boldog csak hát nem egyszerű,mindegy ebbe nem akarok bele menni,ne itéljetek el.A lényeg,hogy el akarom felejteni a srácot,nem is keres már annyira,én meg feszt lesem,hogy fent van e,írt e,már úgy érzem,belebetegszem az egészbe,feszült,ideges vagyok miatta étvágytalanság gyötör.Mit tegyek,hogy minél hamarabb elfelejtsem?2022. jún. 23. 21:11
1/6 anonim 

válasza:

No comment, de komolyan ez valami vicc?
3/6 anonim 

válasza:

Ne áhítozz utána, hiszen ő már lemondott rólad. Akkor meg minek futnál olyan szekér után, amelyik nem vesz fel?
4/6 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de miért vagy még kapcsolatban?
5/6 anonim 

válasza:

diikkkkkk
mi a fasz van az emberekkel...
6/6 anonim 

válasza:

Nincs semmi különös az emberekkel, mindig is ez ment a háttérben... ez ilyen emberi dolog sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!