Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonság hiánya páromban ez?
Tesóm tegnap megkérte barátnőm csinálja meg a körmét csütörtökre.
Ma szabin van csak délutánra jönnek vendégei. Viszont holnap holnapután reggeltől estig dolgozik, így nem tudom h hogy fog brleférni neki. Ma egyszerűbb lett volna, oké volt egy kis dolga de ezek eltolhatók lettek volna 1 2 órát ( házimunka)
De ha ma nem 9kor kel, ( hanem mondjuk 8kor és utána szól neki,)vagy mondjuk a délutáni első vendége előtt szól neki kicsivel h menjen könnyen befért volna. Annyira fáradt se lehet mert tnap aludt pihent egész nap.
De nem ez az első eset, h ilyet nem tud megoldani egyszerűbben v nem lát át. Ő nem hajlandó korábban kelni ha ráér senki kedvéért.
Pedig az én családom ha neki gondja van nem foglalkozik ilyennel, megy segít megoldja, nem a saját kényelmük az első.
Az ilyen és ehhez hasonló szituk miatt nem merek vele komoly szintet lépni.
(Nekem evidens h akkor előbb kelek, v du. előbb megyek és megcsinálom, mert nekem is könnyebb és kényelmesebb lesz a hetem nameg ma simán belefér.. az ilyen megoldásaiért se merem igazán támogatni h hagyja ott a munkáját)

Ma egész nap ezen fogsz lovagolni, hogy vasárnap 9 órát aludt, pedig te elvárnád, hogy hajnaltól körülöttetek ugráljon?
Valószínűleg nincs kedve megcsinálni tesód körmét, azért húzza-halasztja. Gondolom, mindezt persze ingyen, vagy maximum anyagáron.
Amúgy meg vedd el gyorsan, mielőtt megjön az esze, vagy felfedezi mobilozás közben a gyakorit, mert még egy ekkora hülyét, aki téged elvisel, nem fogsz találni.

Ja persze de amikor kormozesnél kell neki tanács,segítség akkor rohan hozzá.
Tesóm is ért hozzá mivel műkörmös alapanyagokat forgalmazunk tehát otthon van a témában.
Ennyit megérdemelne tesóm, pláne h jóval olcsóbban kapja a cuccokat segítségképpen

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!