Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tulajdonság hiánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonság hiánya páromban ez?

Figyelt kérdés

Tesóm tegnap megkérte barátnőm csinálja meg a körmét csütörtökre.

Ma szabin van csak délutánra jönnek vendégei. Viszont holnap holnapután reggeltől estig dolgozik, így nem tudom h hogy fog brleférni neki. Ma egyszerűbb lett volna, oké volt egy kis dolga de ezek eltolhatók lettek volna 1 2 órát ( házimunka)

De ha ma nem 9kor kel, ( hanem mondjuk 8kor és utána szól neki,)vagy mondjuk a délutáni első vendége előtt szól neki kicsivel h menjen könnyen befért volna. Annyira fáradt se lehet mert tnap aludt pihent egész nap.

De nem ez az első eset, h ilyet nem tud megoldani egyszerűbben v nem lát át. Ő nem hajlandó korábban kelni ha ráér senki kedvéért.

Pedig az én családom ha neki gondja van nem foglalkozik ilyennel, megy segít megoldja, nem a saját kényelmük az első.

Az ilyen és ehhez hasonló szituk miatt nem merek vele komoly szintet lépni.

(Nekem evidens h akkor előbb kelek, v du. előbb megyek és megcsinálom, mert nekem is könnyebb és kényelmesebb lesz a hetem nameg ma simán belefér.. az ilyen megoldásaiért se merem igazán támogatni h hagyja ott a munkáját)

2022. jún. 20. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az a suttyó, aki szerint a barátnődnek nem lehet saját élete, saját érdekei, nem lehet szabadnapja, pihenőideje, neki csak neked meg a rokonaidnak kell nyalni meg ganajozni, úgy tökéletes a barátnő. Hagyd a fenébe, jobbat érdemel nálad.
2022. jún. 20. 19:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
ja, és azért vagyok ebben biztos, mert az összes kérdésben az áll, hogy "milyen tulajdonság hiányzik barátnőmből"... kérdésre válaszolva: szolgalélekség, csicskaság, hímsoviniszta világképe beszopásának hiánya, saját érdekért nem kiállás hiányzik belőle.
2022. jún. 20. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a nőd ingyen kapja a cuccokat? Ha igen, akkor jogos. Ha nem, akkor nem csicska. Költözz össze a tesóddal, jól ellennétek. 2 pióca.
2022. jún. 20. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hú, de gusztustalan ember vagy te! Minden 2. kérdésed arról szól, hogy hogy osztod be a barátnőd idejét, mikor hogy ugrálja körbe a családod. A maradék meg arról, hogy miért nem fogy le. Igazán megbecsülhetnéd, mert normális nő a lábát nem törölné beléd, nem hogy még 8 évig elviseljen.

A kérdésre válaszolva, a józan ész hiányzik belőle, mert még mindig veled van.

Mellesleg ő vállalta el a tesód körmét, majd tudja, hogy mikor csinálja meg. Ha nem lesz kész, akkor majd ők lemeccselik egymással, neked semmi közöd hozzá. Ha nem tetszik, csináld meg te a tesód körmeit, akkor beledumálhatsz, mikor legyen.

2022. jún. 20. 23:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!