Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányoknak csak az izmos fiúk jönnek be?
16 éves fiúk közül az izmos, kigyúrt-ak jönnek be?
Most főleg inkább csinosabb, buli "függő" lányokat kérdezek!
És ennek az ellentetje bejön?
Hát nem tudom, az én barátnőm eléggé kifejezte h számára nagyon fontos h jó külsőm legyen (=gyúrjak)
Szóval szerintem fontos...
17/F
NEM kigyúrtnak kell lenni. Legyen egy arányos, férfias tested. Lásd: Dávid szobor.
Ha egy ilyen test csábító, humoros, magabiztos stílussal párosul, akkor ott nő nem marad lábon :)
Bár belőled ezt nem nagyon nézném ki. Sry
Bocs, de a Dávid szobor egy kigyúrt fazon!:P XD
Amúgy ha a buli függő alatt a diszkós p...t értessz, akkor nem segítetek...
Én 20 éves vagyok, úgyhogy nem tartozom a kérdezett kategóriába,de azért leírom a véleményemet,ha nem baj. Ne foglalkozz azokkal a lányokkal,akik csak a külső alapján ítélnek.Azok a csajok,akik olyan feltételeket szabnak, hogy a pasi nézzen ki nagyon jól,legyen kigyúrva és legyen egy görög isten, azok lehet,hogy eszméletlen csinosak (és bulifüggők)de legalább olyan felszínesek is.
Bár az alapján,hogy te a csinos,bulifüggő lányok véleményét kéred, valószínűleg te sem annyira a belső értékekre hajtassz (bocsi,ha tévedek). Végülis a te dolgod.
Nekem speciel most ,és 4-5 évvel ezelőtt sem a külső számított,bár nem is voltam/vagyok bulifüggő, (de azért állítólag csini) . Igen,az én szerelmem inkább az ellentétje, nem egy nők bálványa külsőleg,egy kicsit macis, de én imádom úgy,ahogy van,külsőleg-belsőleg már jó régóta.A kisugárzás a fontos, lehet hogy ez nagyon elcsépelt,de igaz!
Bár sajna sok olyan lány van, akik bombasztikusan néznek ki és egyfolytában diszkóba járnak és hatalmas az önbizalmuk pontosan a pasik körében elért sikereik miatt, akik bizony a kelleténél sokkal nagyobbra értékelik a külsőt…Tisztelet a kivételnek!
23:00
Nem tudom miért adsz neki ilyen tippeket...nem tudom miért próbálod lebeszélni a legjobb csajokról. Kit érdekel ha buta? Nem azért lenne vele...magyarországon vannak a legjobb csajok, és ha már ide születtünk mint férfi, és megvan a lehetőségünk hogy álompasivá formáljuk magunkat akkor igenis KI KELL HASZNÁLNI. Én legalábbis kihasználom és meg vagyok magammal elégedve. Imádok a nőket és értük élek. És tényleg igaz, hogy a nagyon szép csajok belülről milyenek is igazán...de olyan éjszakákat nyújthatnak amiket soha nem felejtenél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!