Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szedjük össze. Mik az alap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedjük össze. Mik az alap elvárások egy párkapcsolat terén, és mi az, amire már azt lehet mondani, hogy ez magasabb igénynek számít? Vannak-e határok?

Figyelt kérdés
Az például alap lehet, hogy az illető személy ápolt legyen és legyen neki munkahelye (nyilván saját magunktól is elvárjuk ezeket, nem csak a másiktól). De az már, hogy tudjon főzni, vagy hogy legyen neki saját háza vagy gépkocsija, az magas elvárás? Persze kinek hogy, ez személyfüggő, és ez esetben inkább ne legyen kapcsolatban valaki, ha ezek neki fontos szempontok és a másik fél ezt nem tudja teljesíteni. Ki hogyan gondolja?
2022. jún. 19. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4%
Vicces, amikor egyesek magukra ismernek ebben a kategóriában és veszettül nyomkodják a piros kezecskét.
2022. jún. 19. 16:48
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
A “kezecske” az egyet nem értés vagy az egyetértés jelzésére van. Tehát arra, ha valaki nem ért egyet veled, az emberek pirosat nyomnak. Ebben mit lehet az embernek magára ismernie?🤣
2022. jún. 19. 17:33
 13/20 anonim ***** válasza:
5%
Nem a piros jelzésre értette, hanem , hogy azokra nyomják a pirosat amiben magukra ismertek!!
2022. jún. 19. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

12

Úgy tűnik, hősünk máris """magára ismert""" és lepontozott. 😂😂😂

2022. jún. 19. 17:36
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Igen, látom :D

De ebben mire ismer az ember magára, ezt meg mindig nem sikerült megválaszolni :D

2022. jún. 19. 18:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Számomra alap (ha valaki ezeket nem teljesíti, kizáró ok)

legyen önálló - ne a szüleivel éljen, fent tudja tartani magát a keresetéből, minimálisan tudjon főzni, takarítani és hajlandó is legyen ezekre

ne dohányozzon

legyen igényes, ápolt - karbantartott haj, fogak

ne igyon mértéktelenül, ne részegeskedjen rendszeresen

legyen udvarias

ne legyen agresszív

legyen hűséges

bónusz (pozitívumnak tekintem, de nem baj, ha nem teljesül)

legyen humora

jól főzzön, süssön

saját ház, kocsi

kreatív hobbi

romantikus

2022. jún. 19. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 nem arra van. a hasznosság megjelölésére van. ha valami releváns a témában az hasznos, függetlenül adtól, hogy egyetértessz e vele
2022. jún. 19. 20:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem itt lehet gondolni viselkedési, mentális dolgokra is.

Például: jogos elvárás, hogy a párod helyezzen előbbre pl. a barátaival szemben. Viszont az már egyáltalán nem jogos elvárás, hogy szakítsa meg a kapcsolatot velük miattad, ahogy az sem, hogy MINDIG jó kedve legyen és MINDIG legyen veled kedve filmet nézni vagy szexelni.

2022. jún. 19. 22:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az, hogy mi alap elvárás és mi irreális, az nem egy egzakt dolog, hanem attól függ, hogy az illető maga milyen / milyen körülmények között él, és mit tud nyújtani.

Pl.

Ha valakinek pl. 28 évesen van már saját lakása, autója, attól sztem nem irreális elvárás, ha azt mondja, a saját korosztályában keres, és nem akar olyannal lenni, aki még a szüleivel él. De attól már irreális, aki szintén anyuval lakik, és úgy hepciáskodik, hogy neki önálló, saját lakásos ember kell.

Vagy.

Attól a férfitól, aki htb-t keres úgy, hogy úgy tervezi, hogy ő tartja el a családot egy fizuból, és tényleg normálisan el tudja tartani (élményekben gazdagon, nem kenyéren-vízen), sztem nem irreális elvárás, hogy olyan nőt keres, aki tud főzni. De gyárimunkás Pistinél, aki magát sem tudja eltartani és nem tud főzni, irreális elvárás, hogy márpedig neki olyan nő kell, aki mindig 3fogásos vacsikat rak le elé.

(persze ugyanez fordított nemekkel is ugyanúgy van)

Az ápoltság is alap elvárásnak hangzik, de azért irreális elvárás attól, aki körül már a legyek döngenek, annyira koszos :D.

2022. jún. 20. 11:58
 20/20 anonim ***** válasza:

#12: Szia, te kis egyszerű lény! :D Én most jöttem újra vissza, most néztem csak rá újra a kérdésre. Szóval nem én pontoztam akkor le a válaszaid. Na, pont ennyire vagy képes gondolkozni.

Amúgy, nyugodtan nézd meg a válaszokat. Van egy elég beteg és nagy női sereg, aki ebben a kategóriában mindent lepontoz, ami nekik nem tetszik. És sokszor az igazság fáj alapon csinálják ezt. :)

2022. jún. 20. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!