Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezzel utasítom el a srácot nagyon gáz? Vagy szokatlan indok ez?
Figyelt kérdés
De ez az igazság. Fitnessben odajött hozzám. Tetszik is nekem, viszont írt jön a de. Nem akarok itt ismerkedni, mert ha nem úgy alakul, el kell innen egyikünknek menni. Ezért nem ismerkedem ott. Mert végre találtam egy jó helyet, ahova szeretek is járni.2022. jún. 14. 15:57
11/22 A kérdező kommentje:
De nem is az edzőteremben két izzadás között. 😃
2022. jún. 14. 16:22
12/22 anonim válasza:
Uram atyám. Remélem ilyen nőkkel nem fog összehozni a balsors. Őszintén kérdezem. Ha már eldöntötted, hogy kukázod a dolgot akkor miért érdekel a véleményünk? Nem tökmindegy mit mondunk? Szerinted teremben ismerkedni nem menő, zaklatás, legyen mindenki kussban és emelgesse a szarjait. Oké. Legyártottad az elméleted, minden el van döntve, szuper. Viszont adok egy jó tanácsot ami hasznos lehet még később. Bar valszeg nem fogod megfogadni. Ha az ember gátat szab az ismerkedésnek akkor kiveszik belőle a dolog természetessége.
13/22 anonim válasza:
Ennyi erővel soha sehol ne ismerkedj. Se munka, se egyetem, se kávézó/kocsma ahova jársz, se sehol..
14/22 anonim válasza:
Jól van nyuszi, nekem aztán tök mindegy, hogy van-e palid vagy nincs csak nem értem, hogy minek tetted fel a kérdést ha már eldöntötted, hogy mit csinálsz. Ha meg csak a megerősítés kellett volna az igazadban (amit nem kaptál meg) arra elég lett volna ha egy barátnődnek felteszed a kérdést.
15/22 anonim válasza:
Ugyan már miért kellene elmenni valakinek? Felnőtt embereke vagytok, nem ovisok. Én a boltban dolgozó lánnyal ismerkedtem, egyszer csak minden szó nélkül letiltott online mindenhol. :D
Nekem nem kellemetlen, neki az volt, eleinte bújkált is mikor meglátott. De én nem vettem magamra, neki is mondtam, hogy nem kell bújkálni, vettem a lapot.
16/22 anonim válasza:
#8: ez tök igaz, csakhogy ez a srác ott van, nem máshol. Miből gondolod, hogy egy embert másikkal tudsz helyettesíteni?
17/22 anonim válasza:
Miért kéne egyikőtöknek elmenni, ha nem jön össze? Lehet ezt normálisan is kezelni. Köszöntök egymásnak és ennyi.
18/22 anonim válasza:
Én ezt megértem. A társasházban, ahol lakom nyomult egy srác, de nem fogok itt összejönni senkivel. Ha nem úgy alakul, akkor nem akarom kerülgetni. Van 100 másik hapsi.
20/22 anonim válasza:
Én sem úgy látom, ahogyan Te, de ha eldöntötted, hogy az edzőteremben nem, akkor ne erőszakold meg magad, mert ezt rosszul tennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!