Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatunk elején hazudott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatunk elején hazudott nekem a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Közel másfél éve vagyunk együtt a párommal, kapcsolatunk alatt többször titkolt el dolgokat vagy hazudott, amik kiderültek, de megcsalás nem történt. Kb 3 hónapja voltunk együtt, amikor egy péntek este meglepetésből átjött hozzám, hozott kaját stb, majd mondta, hogy másnap szombaton dolgoznia kell, és délután elmegy a haverjával biciklizni. Arra számítottam hogy utána találkozunk, de aztán egész hétvégén nem találkozott velem, fáradtságra hivatkozva. Egyik nap jöttem rá, hogy azon a szombati napon nem dolgozni ment, hanem egy másik lánnyal ment biciklizni, délután ért haza. Nekem azt mondta a bicikli a haverjával vasárnapra lett tolva, meg amúgy is fáradt, ezért nem találkozunk. Az egyik legjobb barátjával beszélt erről messengeren (igen, megnéztem), hogy elment ezzel a csajjal biciklizni, kapott tőle egy puszit de ennyi. És hogy valószínűleg inkább hanyagolja ezt a dolgot. Utólag így beugrott, hogy biztosan azért nem találkozott velem szombaton, mert iszonyatosan leégett, és gondolom így lebukott volna, hogy ha munkában volt, hogy égett volna le a bőre. Nem tudom, hogy vajon tényleg csak ennyi volt-e ez az egész, vagy esetleg találkoztak ezután is. Kérdezzem meg a lányt, vagy mit tegyek? Ha a páromnak tenném fel a kérdést vagy egyáltalán megtudná, hogy tudok róla, biztosan csak veszekedés lenne belőle, és ha megkérdezném, hogy ezen kívül volt-e még valami, biztos egy nem lenne a válasza, mivel csak akkor mondja el ilyen hazugságokkal kapcsolatban az igazat, amikor kész tények elé van állítva, és tudja, hogy mindent tudok. Hogy derítsem ki az igazságot? Vagy csak lépjek túl ezen a dolgon, hiszen úgyis régen volt?
2022. jún. 13. 10:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebben a történetben nem az fájna jobban, hogy egy puszi elcsattant, hanem az, hogy nekem hazudott azért, hogy egy másik lánnyal biciklizzen, tehát fontosabb volt ő, mint te és hogy veled tölthesse a szabadidejét. És rendben van, hogy még a kapcsolat elején voltatok, de három hónap azért már egy kezdődő komoly kapcsolatot jelent, nem kalandot. Három hónap után nagyjából érzi az ember, hogy komolyabbat szeretne majd a távolabbi jövőben a párjával.

Ha nagyon konkrét akarok lenni, hazudott neked, hogy randizhasson valaki mással. Az pedig, hogy még oda is biggyeszti, hogy csak egy puszi volt és hanyagolni fogj a csajt, jelentheti azt is, hogy sokkal többre számított.

Nekem ennyi bőven elég lenne a szakításhoz, nem érdekelne, hogy egy évvel ezelőtt történt. Pláne, hogy máskor is hazudott neked.

2022. jún. 13. 11:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Aha és közben meg aggódhatnék mindig azon, hogy most valóban arra a programra megy-e, amire mondja és nem-e hazudik nekem hogy egy idegen csajjal találkozzon.. kéne a francnak egy ilyen hazudós, kacér ifjú.
2022. jún. 13. 13:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!