Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatunk elején hazudott nekem a párom, mit tegyek?
Egy kapcsolatban fontos a bizalom és az őszinte kommunikáció... többek között.
Bizalom nincs a részedről, jogos is, kommunikáció nincs a részéről....
Szerintem nem fog ez menni.
Ha megbeszélni, megbocsátani nem fogod/ tudod, eleve halott ügy...de ahhoz meg őszintén át kellene beszélni 🤔
Srác díjcsomag váltásra készül
Vagy csak egy patkány , mert ahogy leirod nem ez volt az első
Legtöbb esetben nem szokott ilyenkor változni semmi , ő titokban eljàrkàl, te esetleg sarokba szorítod, kidumalja, és minden megy tovább
Nálam ez alapokat döntene, szakítanék.
A másik, hogy nekem EZ nem tetszik:
"Az egyik legjobb barátjával beszélt erről messengeren , hogy elment ezzel a csajjal biciklizni, kapott tőle egy puszit de ennyi. És hogy valószínűleg inkább hanyagolja ezt a dolgot."
Mi ez, hogy "inkább hanyagolja ezt a dolgot". Miért, eredetileg nem akarta "hanyagolni"? Tehát lehetett egy ilyen, hogy ő nem jött be esetleg a lánynak, de ha bejött volna, akkor azt a lányt választotta volna? Nekem ez a rész is necces a dologban (nem csak a konkrét átverés).
3 hónapos kapcsolat volt, azt írod. Oké, hogy az eleje, na de amit az előző is írt, ha ő akkor bejött volna a csajnak, akkor téged dobott volna, és azt a lányt választotta volna? (Vagy csak szimplán megdugja, de mindegy is, mindkettő jellemtelen szar alakra vall, már bocs.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!