Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem ezeket a kínos helyzeteket?
Figyelt kérdés
Van a húgom férjének a barátja. Mostanában elég sokszor találkozunk vele a családi összejöveteleiken, ahová én es férjem is megyünk. Mindig úgy néz rám, teljesen zavarba hoz, akkor is ha ott van a férjem. Nem olyan nagyon durván, tehát nem nyíltan, direkt flörtöl ,csak látom rajta ahogyan rám néz, és moslyog. Ha nincs ott és úgy találkozok vele tesóméknál, akkor meg még kétértelmű poénok is tesz. Nagyon kínos számomra.2022. jún. 13. 07:13
1/5 anonim válasza:
Rakd már helyre, hogy a ferjed szereted meg egyáltalán ferjnel vagy bocs má'.
Vagy válj el ha ez nincs így.
2/5 anonim válasza:
Még ő maga is lenéz ilyen nőket szerintem. Egy ferfinek se kéne ilyen nő komolyra az biztos.
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg kell mondanod neki, hogy ne kacérkodjon csak így össze vissza mert abból csak kalamajka lesz. Légy te az érett és ha legközelebb elkezd bámulni akkor szólj a férjednek az majd belelép a szájába.
4/5 anonim válasza:
Az ilyeneknek bam papucs férje aki ezt eszre se veszi.
Na ezert kell rendes joemberrel házasodni hogy aztan meg csorogjon a nyála más kanra.
5/5 anonim válasza:
Azért valahogy azt érzem, hogy te is élvezed....🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!