Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne emojikkal megfogalmazni?
Én béna és túl "öreg" is vagyok az ilyenekhez, de megpróbáltam. Ezek szerint nem sikerült :D. Meg ugye gyakorikerdesek.hu-n csak olyat tudsz írni, amire van UTF-8 kód + van glyph is ahhoz a fonthoz, amit a browsered használ. Magyarul eléggé meg van kötve a kezed, máskülönben a browsered nem tudja lerenderelni a glyph-et.
Pl.: 庚辰
Nem, az fekete mindenkinek. UTF-8-ban nem tudsz pirosat, mint azt már elmagyaráztam #4-ben. Aki telefonról használja ezt az oldalt, az esetleg tud mást is, de pl. nálam négyzetek fognak megjelenni, mert én PC-n vagyok (ráadásul Linuxon, nem fos Windowson).
nem tudom, az utf-8-at miért kevered bele, amikor azzal le lehet kódolni mindent, ami unicode-ban van
az egy dolog, hogy ebben a betűtípusban a piros szív fekete színű
az egy másik dolog, hogy linux-on is meg lehet csinálni, hogy ne kis téglalapok legyenek csak
Látom te is csak karcolod az IT-t. Azért számít az UTF-8, mert gyakorikerdesek.hu-n az input egy mezei HTML <textarea>, nem tudsz akármit beírni, csak "betűket" (azaz UTF-8 encode-olt kódokat, sőt, hogy még pontosabbak legyünk olyan encodingot, amit a browsered és/vagy az oprendszered használ, ugye Windowson mint ismeretes Windows-1252 encoding a default sok verzióban...). Azt meg mint leírtam 4-ben font számít nem a browser és az hogy az adott fonthoz van-e glyph (Bézier curves) vagy nincs. Még picit gyakorold ezt az informatika dolgot hogy a junior szintet elérd ;). Utána beszélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!