Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne emojikkal megfoga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne emojikkal megfogalmazni?

Figyelt kérdés
Volna kedved Velem sörözni/inni vmit/időt eltölteni/ismerkedni? Bàrmi frappàns ötlet?
2022. jún. 12. 16:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
❤ ⏲ 🍸 👍 ?
2022. jún. 12. 16:13
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
#1: szomorú vagyok egy ideje, ezért alkhololba folytom bánatom, ez így jó szerinted? - én ezt értettem alatta :)
2022. jún. 12. 16:18
 3/21 anonim ***** válasza:
24%
👉👌🙏👅👣🍆💦😉
2022. jún. 12. 16:24
 4/21 anonim ***** válasza:
47%

Én béna és túl "öreg" is vagyok az ilyenekhez, de megpróbáltam. Ezek szerint nem sikerült :D. Meg ugye gyakorikerdesek.hu-n csak olyat tudsz írni, amire van UTF-8 kód + van glyph is ahhoz a fonthoz, amit a browsered használ. Magyarul eléggé meg van kötve a kezed, máskülönben a browsered nem tudja lerenderelni a glyph-et.

Pl.: 庚辰

2022. jún. 12. 16:25
 5/21 anonim ***** válasza:
52%
1#Nekem is fekete sziv jön at a piros helyett. Nem mindegy milyen a telotok, mert gondolom nalad az piros.
2022. jún. 12. 16:34
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem, az fekete mindenkinek. UTF-8-ban nem tudsz pirosat, mint azt már elmagyaráztam #4-ben. Aki telefonról használja ezt az oldalt, az esetleg tud mást is, de pl. nálam négyzetek fognak megjelenni, mert én PC-n vagyok (ráadásul Linuxon, nem fos Windowson).

2022. jún. 12. 16:37
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
Chromeon megjelenik minden, itt egy emoji gyűjtemény: [link]
2022. jún. 12. 16:40
 8/21 anonim ***** válasza:

nem tudom, az utf-8-at miért kevered bele, amikor azzal le lehet kódolni mindent, ami unicode-ban van

az egy dolog, hogy ebben a betűtípusban a piros szív fekete színű

az egy másik dolog, hogy linux-on is meg lehet csinálni, hogy ne kis téglalapok legyenek csak

2022. jún. 12. 16:44
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

Látom te is csak karcolod az IT-t. Azért számít az UTF-8, mert gyakorikerdesek.hu-n az input egy mezei HTML <textarea>, nem tudsz akármit beírni, csak "betűket" (azaz UTF-8 encode-olt kódokat, sőt, hogy még pontosabbak legyünk olyan encodingot, amit a browsered és/vagy az oprendszered használ, ugye Windowson mint ismeretes Windows-1252 encoding a default sok verzióban...). Azt meg mint leírtam 4-ben font számít nem a browser és az hogy az adott fonthoz van-e glyph (Bézier curves) vagy nincs. Még picit gyakorold ezt az informatika dolgot hogy a junior szintet elérd ;). Utána beszélhetünk.

2022. jún. 12. 16:50
 10/21 anonim ***** válasza:
45%
És akkor meg se említem, hogy az adott page encoding, ami a <meta>-ban van definiálva még add egy csavart... Nem véletlen, hogy sok chaten (pl. facebook) külön kell kiválasztanod a chatből a legtöbb emojit, nem a telefonod default setje van használva, mert ők internal resolve-olják azokat valami egyedi "kóddal", hogy valóban mindenkinél minden oprendszeren rendesen jelenjenek meg és nem UTF-8 kódokat használnak, hanem image-eket az előbb említett okból.
2022. jún. 12. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!