Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen mekkora esélyem van a 30-35 éves nőknél?
42-es
Minden korosztályban vannak idióta férfiak (es nők), nem kell általánosítani. Négy párom volt eddig, es mindegyik tisztelt es odaadó volt.
24N
Helló kérdező, új válaszoló vagyok! Én jóképű, magas, vékony férfi vagyok, most 28 éves és volt egy pár szexkapcsolatom idősebb nőkkel, akikkel régebben még netes társkeresőn, az utóbbi években Tinderen ismerkedtem meg. Főleg a saját korosztályom érdekel, de egy párszor jó volt idősebb nőkkel is lenni.
-22 évesen voltam párszor egy 40 éves, elvált, kétgyerekes anyukával, akit a csajokespasik.hu-ról ismertem meg.
-22 évesen voltam egy 37 éves egyedülálló gyermektelen nővel, akit szintén a csp-ről ismertem meg.
-24 évesen voltam egy 38 éves elvált gyermektelen nővel, akivel összejártunk szexelni néhány hónapig. Tinderről ismertem meg.
-27 évesen voltam egy 40 éves, elvált, kétgyerekes nővel néhányszor. Ő tovább szeretett volna összejárni, nekem nem volt már rá meg a vágyam.
Mindegyik nőben az volt a közös, hogy lefeküdtünk az első találkozáskor egymással és hát egyáltalán nem titkolták ők sem a szándékaikat felém. Viszont nem kellett semmilyen különleges taktikát bevetnem csak azért, mert idősebbek. Egyszerűen tetszettünk egymásnak és kész. Sőt pont hogy normálisabban, érettebben lehetett velük beszélni (amilyen alapból vagyok), nem kellett folyamatosan viccelődni, poénkodni, mint a fiatal lányok többségével kell ismerkedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!