Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen mekkora esélyem van a 30-35 éves nőknél?
"És az mennyire igaz,hogy az ilyen korú nők azért szeretik a náluk jóval fiatalabb fiúkat,mert tapasztalatlanok,és pont ez tetszik nekik?" - semennyire. Én nem akarok 30 évesen szerencsétlenkedni egy félig gyerekkel. Akkor jöhet a 20 éves, ha jó az ágyban, ha meg tud lepni.
Én nem tanítgatok senkit, nekem abban semmi élvezet nincsen.
Rosszul tudod, belső tulajdonság soha egy nőt nem fog érdekelni. Tudom mindenhol ezt a hazugságot tolják, de azt nézd mit cselekszenek, ne azt, amit hazudoznak... Ha így jársz el hirtelen egy csomó dolog értelmet nyer nőkkel kapcsolatban...
Rosszul tudod, nekem azért nincs nőm, mert ronda vagyok, de csak a szép nők tetszenek. Ronda nőm a saját szintemről nekem is lehetett volna már, nem is egy. Sok évvel ezelőtt volt, aki szerelmes is lett belém, miután hülyítettem pár hétig ;). Mindezt a szerinted "undorító belsőmmel" értem el. És ezzel meg is dőlt az elméleted, mert ezzel az "undorító belsővel" is simán lehetett volna ronda nőm a saját szintemről. Csak a külső számít. Szívesen.
Akkor majd megtanulod te magad :). Hajrá! Próbálkozz nőknél és meglátod kinek volt igaza, hazudós nőknek vagy annak, aki már megjárta ezt az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!