Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen mekkora esélyem van a 30-35 éves nőknél?
Szerintem szexuálisan ritkán izgulnak fiatalabb pasira a nők. Biztosan van olyan is, de én nem nagyon tapasztaltam a saját életemben sem. Még a velem egykorú nők is sok esetben fiatalnak éreztek naguk mellé. Viszont a fiatalabb nőkkel nagyon gyorsan megtaláltam a közös nevezőt mindig. A feleségem is 20 évvel fiatalabb.
F52
30 éves nő vagyok, egy ideje elgondolkodtam, hogy milyen lehet egy 20 éves körülivel. Pont azért, mert edzőteremben odajött hozzám a recepciós, aki kerek 20 éves és kicsit udvarolt.
Na, szóval két gondolat fordult meg a fejemben: 1. lehet tök jó szeretők, mert fiatalok még és sokáig bírják, vagy 2. pont azért nem jók, mert tapasztalatlanok és gyorsan elélveznek.
Nem mondom, hogy nemet mondanék a szexre, ha lenne egy nagyon jól kinéző, jó személyiségű 20 éves, de magamtól nem ezt a korosztályt keresném.
"Ha csak egy szexről van szó,ott miért problémás a kor?"
Ezzel inkább az a baj, hogy deviancia, és a legtöbben undorodnak még a gondolattól is.
Az emberek 95%-a érett, felnőtt szerelmi kapcsolatot akar, nem idegenekkel dugni.
8: Igen, én is szeretem, de a 9-t és 7-t is én írtam.
Szerelmi kapcsolatban ez teljesen rendben van.
Pont a fiú szerelme a lényeg, tisztább, mint az idősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!