Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen mekkora esélyem van a 30-35 éves nőknél?
Ronda kövér nők ilyenek, azok se azért, mert gerjednek a tapasztalatlan kisfiúkra, hanem mert nem tudnak jobbat és kihasználják a nyomorékokat.
És 20 évesen erre most eszméltél rá? Eddig mit csináltál? Voltál te már egyáltalán nővel? Nem bántásból kérdezem egyébként. Annyi idősen mint te én is azt képzeltem, hogy na majd nekem rondaként a nagyon csinos dögös 35-40-es nőknél lesz esélyem csak mert fiatal vagyok, meg mert milyen különleges lesz, hogy én fiatalként vonzónak találom őket. Aztán hamar rá kellett jönnöm, hogy azokat a nőket a korombeli nagyon jóképűek dugják (meg a 35-40-es férfiak is). Kinézet számít bármit csinálsz. Nők minden korban nagyon népszerűek, még a rondák is.
12-es Egyáltalán nem a kinézet számít. A megcélzott korosztály pont leszarja a szép pofit, vagy a kigyúrt testet, egy magabiztos férfit fog megkívánni.
Ami 20 évesen neked nincs meg, ha megpróbálod eljátszani csak nevetséges leszel!
"A megcélzott korosztály pont leszarja a szép pofit, vagy a kigyúrt testet, egy magabiztos férfit fog megkívánni"
De ezen te miért lepődsz meg 20 évesen? Ember hamar megtanulja, hogy csak a kinézet számít és nők összevissza hazudoznak mindenféle baromságot, közben meg mindig a szöges ellentétét teszik annak, mint amit mondanak... Amúgy mint mondtam, a külsőre te szinteden levő 35-40 évesnek te is tetszel, mint ahogy egy 20 évesnek is. Egy szép 35-40 éves nem fog rondával leállni, mert minden ujjára jut egy jóképű, aki tolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!