Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves nő vagyok, 2 évvel ezelőtt egy balesetben meghalt a férjem. Van-e esélyem még találni valakit?
Mások által csinosnam mondott, diplomás, jó munkahellyel, rendezett anyagiakkal rendelkező nő vagyok. Gyerekünk nem született.
Mennyire befolyásolja a férfiakat, ha egy nő fiatal özvegy?
A kérdést azért teszem fel, mert a környezetemben szinte kivétel nélkül mindenki "furcsán" viselkedik velem, amióta elment a férjem. Azt tapasztalom, hogy az emberek sajnálnak, és nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy fiatalon maradtam özvegyasszony. Butábbnál butább kérdéseket kapok, és sajnálatot, amire egyébként nagyon nincs szükségem.
A férjemmel közel tökéletes volt a házasságunk: egy udvarias, művelt, sportos, intelligens férfi volt. Sokat nevettünk, utaztunk és szerettük egymást. Neki a szívemben mindig helye lesz.
El tudja-e ezt majd fogadni valaki?
Simán van rá lehetőséged.
Bár ne vedd rossz néven, de a jellemzésetek olyan, mint valamilyen "hirdetés". Nem kétlem egyikőtök pozitívumait sem, de ezek felszínes, vagy megfoghatatlan tulajdonságok, amikből igazából semmit nem tudunk meg rólad. Engem például sokkal jobban érdekel a személyiséged, a természeted, a hobbid, vagy éppen a kedvenc filmed, mint az, hogy hogy jellemzed a munkahelyedet, vagy mennyi pénzed van. ;)
"Mennyire befolyásolja a férfiakat, ha egy nő fiatal özvegy?"
» Ha nem te okoztad tragikus halálát, semennyire.
"El tudja-e ezt majd fogadni valaki?"
» Azt hogy szeretettel emlékezel meg róla, nem hiszem hogy bárkit zavarna.
A környezetedben ~5 évig a fiatal özvegyként tekintenek rád.
Aztán idővel túl lesznek rajta, és elfeledik, ne is foglalkozz vele.
Éld az életed, ismerkedj, hát ha találsz még ilyen párt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!