Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most micsoda?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most micsoda?

Figyelt kérdés

Körübelül 4 hónapja vagyok együtt egy nővel és nagyon szeretem. Viszont múlt szerdán még találkoztunk minden ok volt. Azóta és ezt sohasem csinálta nem elérhető, hiába hivom csak csörög de senki nem veszi fel. A messengeres hivásokra és üzenetekre nem reagál, már már zaklató módon éjjel is kétségbesetten kerestem hogy mi lehet vele de semmi. Elmentem a lakásához kapucsengő semmi. De benengedtek a lépcsőházba csöngettem de senki és semmi.

Egyszeruen felszivodott Azt látom hogy instán és facen elérhető mert zöld de nem ir meg se nézi. Ez most mit jelent? Mert teljesen sokkos és idegösszeomlás szélén állok, hogy miért csinálja ezt vagy miért nem mond valamit, vagy most mivan, tegnap konkrétan férfi létemre már sirtam.

ÉS lehet korház lesz a vége, mert nem tudom mi lehet vele és én ettől kikészülök.

Anyukáját ismerem vagyis láttam már és bemutatott engem neki a barátnőm de nem tudom sajnos neki a telefonszámát. barátnőm apja akivel 10 évig nem találkozott nemrég halt meg, és van egy barátja aki súlyos rákos beteg és multkor nála volt korházban. Ennyi. És azóta semmi.

Mit csináljak? Kihez forduljak? Kikészülök idegileg, mert jövőhétre beszéltük meg a egy kis nyaraláshoz valami hasonlót, de már lassan majdnem egy hete nem ir és nem jelez semmit, nem veszi fel a telefont és nincsen otthon sem.

30F/35N

2022. jún. 2. 22:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
50-es:Ez mind oké de engem már 2szer kihasználtak amit meséltem a nőnek is korábban hgy félek ettől. Erre a nő hogy ő nem fog engem átverni meg ez meg az. ÉS ezt már nem tudom lenyelni. Egsznap hányok, és szarul vagyok és valszeg ebből korház lesz sajnos.
2022. jún. 5. 17:14
 52/67 Ypszilon1980 ***** válasza:
71%
Figyu, nálam is 2 nő játszotta el velem ezt, egyik héten még gyűrűt akart, meg hogy tartozzunk össze, örökké együtt leszünk, 4 nap múlva meg kidobott, hogy ő ezt nem bírja, nem akarja. A másik meg Szilveszteri bulin jelentette be hirtelen, hogy elmegy, 5 perc múlva meg ott volt érte valaki, akire azt mondta az öccse, aztán többet nem is láttam, oedig előtte áradozott nekem, meg full szerelmet vallott. Ergo nekem ne mondd, mert ismerem ezt az érzést, de azt is tudom, hogy fel lehet állni belőle,csak kell egy idő hozzá.
2022. jún. 5. 21:52
 53/67 A kérdező kommentje:
Csakhogy én ebbe a nővel szerelmes voltam még vagyok. Igazi szerelem. Első. Mint belső mint külsoleg tetszett nekem. Sokan nem szerelmesek a másikba csak ha jó van akivel mennék ide meg oda tehát egy pár. És nem tudok éjjelente aludni, hányok kérek szépen aki tud segítsen valahogy nem tudom feldolgozni. Így lehetne ha legalább 10 percet beszélek a nővel hogy mire volt jó ez az egész. Én nem vagyok elmebeteg se dilis de semmi. Én tenyleg szerelmes vagyok ebbe a nővel.
2022. jún. 6. 10:30
 54/67 A kérdező kommentje:
Nőbe.
2022. jún. 6. 10:30
 55/67 anonim ***** válasza:
100%

Higgadj már le.. ez amit most csinálsz, ezt magadnak okozod.

Felnőtt férfi vagy nem egy gyerek aki nem kapta meg a csokit a boltba.

Igen, csúnyán átvertek. Mint még annyi más embert is, mégsem kerültek kórházba. Fejezd be, hogy sanyargatod magad és nem belé vagy szerelmes, hanem abba amit mutatott. Gondolom nem a lehúzós, hazug nőbe vagy szerelmes. Pedig az, ezt kezd el tudósítani magadba.

2022. jún. 6. 10:52
 56/67 A kérdező kommentje:
Akkor csak egy kérdés. A pénztárcámat benne iratokkal azt hogyan kérjem vissza tőle mert az is nála maradt. Szerencsére a szemelyim meg a lakcímkártyám és a bankkártyám másik helyen van. De a az adoksrtya, a tajkartya és stb azok nála maradtak mert otthagytam nála egy táskát is.
2022. jún. 6. 11:14
 57/67 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy írsz neki, hogy úgyse maradhatnak nála a cuccaid vagy rendőrrel hozod el, vagy adja vissza.

Vagy oda mész a házához, hogy jöttél a cuccaidert, adja vissza.

2022. jún. 6. 11:17
 58/67 A kérdező kommentje:
De már voltam nála szombaton akkor elment valami pasival. Viszont egész héten nem volt otthon S telót sem vette felm így honnan tudjam hogy mikor van otthon és mikor szóljak a rendőröknek? Írtam már nekik.
2022. jún. 6. 11:35
 59/67 A kérdező kommentje:
Írtam már a nőnek smst. Hogy adja vissza de nem írt semmit. Tehát erre nincs ötletem
2022. jún. 6. 11:35
 60/67 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Először is, én is olyan szerelmes voltam, hogy aludni sem bírtam mikor nem volt mellettem. Amikor itt aludt nálam és reggel felkeltem mindig kivétel nélkül boldogan indultam munkába, egyszerűen gyönyörű nő volt, még az utcán is megnézték, de ez nem minden, átvert és ez felülír mindent. Idő kellett nekem is ezeket lerendezni magamban, de én a kezdetektől tudtam, hogy ezzel a nővel még egyszer semmit sem kezdek, nem normális az ilyen és nekem nem ez kell, tartani kell magadat, akkor leszel férfi, bár tudom nagyon nehéz, sajnos vannak ilyen nők, nem fogsz tudni vele mit kezdeni akármit csinálsz, krvára leszar téged és soha nem fog veled szóba állni. Azt nem tudom hogy lehet iratokat, pénztárcát másnál hagyni, de mindegy is, fel kell jelenteni és a cuccaidat hatósági segítséggel visszakérni, máshogy nem megy.
2022. jún. 6. 11:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!