Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most micsoda?
Figyelt kérdés
Körübelül 4 hónapja vagyok együtt egy nővel és nagyon szeretem. Viszont múlt szerdán még találkoztunk minden ok volt. Azóta és ezt sohasem csinálta nem elérhető, hiába hivom csak csörög de senki nem veszi fel. A messengeres hivásokra és üzenetekre nem reagál, már már zaklató módon éjjel is kétségbesetten kerestem hogy mi lehet vele de semmi. Elmentem a lakásához kapucsengő semmi. De benengedtek a lépcsőházba csöngettem de senki és semmi.
Egyszeruen felszivodott Azt látom hogy instán és facen elérhető mert zöld de nem ir meg se nézi. Ez most mit jelent? Mert teljesen sokkos és idegösszeomlás szélén állok, hogy miért csinálja ezt vagy miért nem mond valamit, vagy most mivan, tegnap konkrétan férfi létemre már sirtam.
ÉS lehet korház lesz a vége, mert nem tudom mi lehet vele és én ettől kikészülök.
Anyukáját ismerem vagyis láttam már és bemutatott engem neki a barátnőm de nem tudom sajnos neki a telefonszámát. barátnőm apja akivel 10 évig nem találkozott nemrég halt meg, és van egy barátja aki súlyos rákos beteg és multkor nála volt korházban. Ennyi. És azóta semmi.
Mit csináljak? Kihez forduljak? Kikészülök idegileg, mert jövőhétre beszéltük meg a egy kis nyaraláshoz valami hasonlót, de már lassan majdnem egy hete nem ir és nem jelez semmit, nem veszi fel a telefont és nincsen otthon sem.
Nem vagyok szánalmas csak annyit mondhat hogy hol van. Vagy mikor megy haza. Vagy nem kíváncsi rám de a cuccokat visszadja és stb. O a szánalmas hogy ok nélkül lelép és nem elérhető. Akkor miért vette fel velem a kapcsolatot.
2022. jún. 3. 09:32
22/67 anonim válasza:
Figyelj, a csaj szó nélkül lelépett, vagyis ghostingolt. Én is jártam ugyanígy hapsival 3 hónap után - ebédszünetben még szívecskéket küldött viberen, majd este már nem hívott, sőt soha többet sem. Semmi baja nem volt, ahogy a barátnődnek sem, csak ők ilyenek, hogy szó nélkül eltűnnek, nem szakítanak. Nagyon sz*r érzés, de ez van.
Lakását nem ajánlom, hogy feltörd, mert ebből komoly bajod lehet.
Engedd el ezt a témát szerintem, kicsit pszichopatába kezdesz átmenni.
Még a másik számról indított hívás egy jó ötlet lehet, de ennyi. Hagyd őt.
2022. jún. 3. 10:08
23/67 anonim válasza:
Amúgy oda adtad neki a pénzt és rá mennyi időre tűnt el?
2022. jún. 3. 10:57
24/67 Ypszilon1980 válasza:
Érdekes a sztori, mert ha tartozik, sőt cuccaid is vannak nála, amiket szeretnél visszakapni, akkor az jogos lehet, de csak úgy nem törhetsz be hozzá. Szerintem adj egy kis időt, ha addig nem történik semmi, akkor jelentsd fel és talán akkor lesz valami. Nálam is volt, hogy lelépett a pénzemmel a csaj, amikor meg visszakértem és hívogattam még ő akart zaklatásért feljelenteni, de most mi a fenét tudok vele csinálni? Persze bosszantó meg a pénz is számít, de én mondom a saját példáimból, hogy el kell engedni, jobban jársz. Anno én is naiv voltam, segítettem meg adtam kölcsön, senki sem adta vissza, sőt még csak meg sem beszélték velem, ha esetleg nem tudták volna valami miatt, nem tudod visszaszerezni úgysem, ha önmagától nem adja vissza, plusz bizonyítani is nehéz. Egyik ismerősöm pereskedett ilyen miatt, kb. 2 év múlva valamennyit visszakapott, de az az idegesség meg idő, rendőrségi kihallgatások ...... nem kívánom senkinek.
2022. jún. 3. 12:58
25/67 A kérdező kommentje:
Jó csak. Ez k..va szar érzés hogy megvoltunk aztán kész. Rámegy az egészségem idén leszek 30 éves O kicsit idősebb nálam, és sose volt barátnőm sose nyaraltak senkivel pláne barátnővel és vele terveztem. Nehezen szeretek bele bárkibe és engedem be magam mellé embereket őt beengedtem. Kicsit enyhe autista vagyok mert nem szeretem az érintkezést de vele sikerült. Olyan rossz érzés hogy ma is sírtam alig kaptam levegőt. Erre rámegy az egészségem.
2022. jún. 3. 14:47
26/67 anonim válasza:
Válaszolj már a kérdésekre... Mikor adtad neki oda a pénzt?
2022. jún. 3. 15:00
27/67 A kérdező kommentje:
Múlt hét szerdán. Jovoheten terveztünk volna egy pár napos nyaralásra menni. O is mondta hogy szeretne. Így nála maradt az egyik része és már le is van foglalva amit szintén az én pénzekből lett. Így akkor kivel megyek el? Mert azt vissza nem adják. A pénz meg nála maradt. Ahogy a ruhák is aminek értéke kb 40-50 ezer Ft
2022. jún. 3. 15:06
28/67 anonim válasza:
Biztos vagy benne hogy lefoglalta és nem csak megakart lopni a pénzzel?
2022. jún. 3. 15:20
29/67 A kérdező kommentje:
Együtt foglaltuk le. A másik része meg nála maradt. A másik meg kitaláltam valamit. Az anyja vidéken lakik és nagykövet. És ismerem őt még már találkoztam vele májusban segítettem nekik. Lehet azt se tudja mit csinál a lánya. De lehet felkeresem az anyját mert ők kedves.
2022. jún. 3. 15:28
30/67 Ypszilon1980 válasza:
Nagykövet az anyja és ellop tőled rongyos százezret, hát gratula. Rámehet az egészséged az tuti, hallod hagyd már a fenébe, tapasztalatból mondom hidd el. Persze nem kevés az a 150ezer, de még mindig jobban jársz, nem fog ő már visszajönni hozzád, meg ha jönne is tudod kinek kellene egy ilyen nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!