Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most micsoda?
Körübelül 4 hónapja vagyok együtt egy nővel és nagyon szeretem. Viszont múlt szerdán még találkoztunk minden ok volt. Azóta és ezt sohasem csinálta nem elérhető, hiába hivom csak csörög de senki nem veszi fel. A messengeres hivásokra és üzenetekre nem reagál, már már zaklató módon éjjel is kétségbesetten kerestem hogy mi lehet vele de semmi. Elmentem a lakásához kapucsengő semmi. De benengedtek a lépcsőházba csöngettem de senki és semmi.
Egyszeruen felszivodott Azt látom hogy instán és facen elérhető mert zöld de nem ir meg se nézi. Ez most mit jelent? Mert teljesen sokkos és idegösszeomlás szélén állok, hogy miért csinálja ezt vagy miért nem mond valamit, vagy most mivan, tegnap konkrétan férfi létemre már sirtam.
ÉS lehet korház lesz a vége, mert nem tudom mi lehet vele és én ettől kikészülök.
Anyukáját ismerem vagyis láttam már és bemutatott engem neki a barátnőm de nem tudom sajnos neki a telefonszámát. barátnőm apja akivel 10 évig nem találkozott nemrég halt meg, és van egy barátja aki súlyos rákos beteg és multkor nála volt korházban. Ennyi. És azóta semmi.
Mit csináljak? Kihez forduljak? Kikészülök idegileg, mert jövőhétre beszéltük meg a egy kis nyaraláshoz valami hasonlót, de már lassan majdnem egy hete nem ir és nem jelez semmit, nem veszi fel a telefont és nincsen otthon sem.
30F/35N

Ezek szerint jól van, csak téged ignorál.
Emiatt felesleges kórházba képzeld magad, csak vedd borítékolhatónak, hogy vége van, nem érdekled!

A szomszédhoz is becsöngethetsz például.
Elképesztő, hogy egy 30 éves férfi nem találja fel magát.

3-as Mert rugalmas a gerince ezek szerint.
Holnap hívd fel úgy, hogy kikapcsolod a számkijelzést, és/vagy ha van mozgósítható barátod hívjátok fel ismeretlenként, hogy legalább mondja azt, hogy vége.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!