Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most micsoda?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most micsoda?

Figyelt kérdés

Körübelül 4 hónapja vagyok együtt egy nővel és nagyon szeretem. Viszont múlt szerdán még találkoztunk minden ok volt. Azóta és ezt sohasem csinálta nem elérhető, hiába hivom csak csörög de senki nem veszi fel. A messengeres hivásokra és üzenetekre nem reagál, már már zaklató módon éjjel is kétségbesetten kerestem hogy mi lehet vele de semmi. Elmentem a lakásához kapucsengő semmi. De benengedtek a lépcsőházba csöngettem de senki és semmi.

Egyszeruen felszivodott Azt látom hogy instán és facen elérhető mert zöld de nem ir meg se nézi. Ez most mit jelent? Mert teljesen sokkos és idegösszeomlás szélén állok, hogy miért csinálja ezt vagy miért nem mond valamit, vagy most mivan, tegnap konkrétan férfi létemre már sirtam.

ÉS lehet korház lesz a vége, mert nem tudom mi lehet vele és én ettől kikészülök.

Anyukáját ismerem vagyis láttam már és bemutatott engem neki a barátnőm de nem tudom sajnos neki a telefonszámát. barátnőm apja akivel 10 évig nem találkozott nemrég halt meg, és van egy barátja aki súlyos rákos beteg és multkor nála volt korházban. Ennyi. És azóta semmi.

Mit csináljak? Kihez forduljak? Kikészülök idegileg, mert jövőhétre beszéltük meg a egy kis nyaraláshoz valami hasonlót, de már lassan majdnem egy hete nem ir és nem jelez semmit, nem veszi fel a telefont és nincsen otthon sem.

30F/35N

2022. jún. 2. 22:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem írsz az üzenőfalára, hogy kéred vissza a cuccaidat és a pénzed?

Vagy a saját adatlapodra és bejelölöd őt.

Munkahelyére nem tudsz elmenni?

Vagy írni ismerőseinek privátban, hogy ha nem adja vissza a pénzed akkor feljelentést teszel...

2022. jún. 3. 22:06
 32/67 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ezen hogy irok az ismerőseinek de én nem vagyok ilyen irogatos. Nincsen fix munkahelye. Masszázsokat szokott néha vállalni meg kerti munkákat, de teljesen eltunt. Ma is voltam a lakásán hátha otthon van már de semmi. Mintha elnyerte volna Föld. Tulajdonképpen les..om hogy nem akar velem együtt lenni akár van oka rá akár nincs csak mondjon valamit. Mert ebbe boldondulokbele és a cuccaimat adja vissza hogy legalább ne menjek annyira tönkre lelkileg. Jah amgy ismerősők vagyunk tehát minek jelöljem be? Nemtudom mit lehetne csinálni, Esetleg ha van köztetek lány aki hajlandó felhivni a "barátnőm" telefonszámát kiváncsi lennék hogy felvesz e másik telefonszámot már csak ebben láok ötletet. De nem tudom mit csináljak. :(
2022. jún. 3. 22:43
 33/67 anonim ***** válasza:
100%

Nincs senki a közeledben akinek a telefonjáról hívhatnád? De mondták azt is hogy holnap hívd rejtettről.

Egyébként annyit nem ciki írni az anyjának, hogy neharagudjon a zavarásért, de a nő teljesen eltűnt, te csak tudni akarod, hogy jólvan-e és csak veled nem akar beszélni vagy mit tud róla.

2022. jún. 3. 23:16
 34/67 A kérdező kommentje:
Igen mert kikészit ez a tudat hogy teljesen eltunt. :( Vagy csak velemnem akar beszélni. De mi van akkor ha én felhivnám az anyját akkor bárhol is van azt abszolut nem nézné utána jo szemmel áhh nem tudom mit csinááljak. De lehet az lesz az opcio hogy felhivom az anyját. Az is lehet nála van vidéken vagy nem tudom.
2022. jún. 3. 23:27
 35/67 A kérdező kommentje:
Értitek az a baj hogy ez ugy jön le mintha én lennék a rossz vagy nem tudom mi. Én szerelmes vagyok ebbe a nőbe. Első szerelem, és nem akarom igy elvesziteni olyan szépen fellehet épiteni. És ezért megy rá az egsészégem mert az elmult honapokban kedveskedtem neki meg minden és mintha kicseréltek volna olyan booldog voltam vele.
2022. jún. 3. 23:29
 36/67 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen ő az első szerelmed? Vannak bajok!

Lehet, hogy az egész arra ment, hogy lehúzzon pénzzel, ha eleve alkalmi munkákból él, vagy éppen rájött, hogy ez a nyomulás, amit művelsz túl sok.

Az teljesen nyilvánvaló, hogy ő teljesen tudatosan tűnt el, ha tudod az anyja számát hívd fel, valószínűleg fel fog világosítani, hogy a kedves lánya ilyen, nem érdemes többet várnod tőle.

2022. jún. 4. 01:30
 37/67 A kérdező kommentje:
Ma kiprobalom a masik szamrol valo hivast. Mostmar tenyleg kivancsi vagyok. Ha azt se veszi fel akkor itt valami nem oke es felhivom az anyjat. Ha felveszi es beleszol akkor valoban nem kivancsi ram es akkor nem erdemes vele meg kommunikalni sem.
2022. jún. 4. 07:56
 38/67 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Majd írd meg mi lett, ha lesz rá alkalmad és lelki erőd. Még annyit, hogy mi értjük mi miatt vagy kiakadva és én pl. tudom ez milyen, nálam is volt 2x ilyen, tudom, hogy baromi rossz és menjen a fenébe, de ilyen emberrel nem tudsz mit kezdeni , valahogy le kell zárnod ezt.
2022. jún. 4. 11:20
 39/67 A kérdező kommentje:
Itt valami nagyon nem okés. Másik számról sem veszi fel. De nem az hogy le lennék tiltva akár arról a számról amit ő ismer. Mert kicsong és csörög csak nem veszik fel. Az anyja sem veszi fel. Otthon meg még mindig nincs. Én már felni is kezdek. És az a furcsa hogy instan elérhető mert zöld a jelzés. Tehát csak netezik de az üzeneteket egyáltalán nem nézi.
2022. jún. 4. 15:09
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy az anyja se veszi fel.. lehet, hogy baj van?
2022. jún. 4. 16:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!