Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most micsoda?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most micsoda?

Figyelt kérdés

Körübelül 4 hónapja vagyok együtt egy nővel és nagyon szeretem. Viszont múlt szerdán még találkoztunk minden ok volt. Azóta és ezt sohasem csinálta nem elérhető, hiába hivom csak csörög de senki nem veszi fel. A messengeres hivásokra és üzenetekre nem reagál, már már zaklató módon éjjel is kétségbesetten kerestem hogy mi lehet vele de semmi. Elmentem a lakásához kapucsengő semmi. De benengedtek a lépcsőházba csöngettem de senki és semmi.

Egyszeruen felszivodott Azt látom hogy instán és facen elérhető mert zöld de nem ir meg se nézi. Ez most mit jelent? Mert teljesen sokkos és idegösszeomlás szélén állok, hogy miért csinálja ezt vagy miért nem mond valamit, vagy most mivan, tegnap konkrétan férfi létemre már sirtam.

ÉS lehet korház lesz a vége, mert nem tudom mi lehet vele és én ettől kikészülök.

Anyukáját ismerem vagyis láttam már és bemutatott engem neki a barátnőm de nem tudom sajnos neki a telefonszámát. barátnőm apja akivel 10 évig nem találkozott nemrég halt meg, és van egy barátja aki súlyos rákos beteg és multkor nála volt korházban. Ennyi. És azóta semmi.

Mit csináljak? Kihez forduljak? Kikészülök idegileg, mert jövőhétre beszéltük meg a egy kis nyaraláshoz valami hasonlót, de már lassan majdnem egy hete nem ir és nem jelez semmit, nem veszi fel a telefont és nincsen otthon sem.

30F/35N

2022. jún. 2. 22:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Tudok valakivel beszélni amíg öngyilkos nem leszek? A nyílt utcán Sirok. Elmentem S baratnomhoz kinyitották az ajtót nem O. De éppen jött le és egy pasival. Megállították a barátnő két hogy mi ez az egész beszéljünk. Erre hogy neki mennie kell és nem tudja miről beszélek. Aztán elment kocsival a sráccal
2022. jún. 4. 17:17
 42/67 A kérdező kommentje:
Ilyen szituációba sosem kerültem életemben és lehet ma öngyilkos leszek.
2022. jún. 4. 17:18
 43/67 anonim ***** válasza:
100%

Mi, a barátnőd épp egy másik pasival volt, neked meg azt mondta nem tudja miről beszélsz?

Erre te? Nem kezdtél el követelőzni a pénzedért? Végig nézted, ahogy elmegy?

És miért lennél öngyilkos? Azért, mert még időben elveszítettél egy ilyen gerinctelen embert? Inkább hálás legyél, hogy nem több ideig voltál jó egy ilyen nőhöz.

2022. jún. 4. 19:43
 44/67 A kérdező kommentje:
Igen :( egesznap Sirok. Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen. Sosem kerültem egész életem során ilyen helyzetbe. De elkezdtem de erre kiment a kapun és elment a párjával autóval. Szörnyű volt a megalázása és ráadásul jovoheten mentem volna vele nyaralni.
2022. jún. 4. 20:05
 45/67 Ypszilon1980 ***** válasza:
74%
Azt a r.h.dt. De hallod legyél hálás az égnek, a másik pasit meg lehet jobban lehúzza, mint téged.
2022. jún. 4. 21:42
 46/67 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sántít ez a történet. Itt valaki nem mondd igazat. Vagy az van, hogy a csaj egy lehúzós qurva, vagy a srác erőltette a dolgokat mivel látszik hogy mentálisan gyenge, sőt .... Vagy netto kamu az egész ahogy lenni szokott. De az egész történet nem életszerű.
2022. jún. 5. 07:38
 47/67 A kérdező kommentje:
46: en igazat mondok. Es ki.baott szarul vagyok. Senkinek nem kivanom ezt.
2022. jún. 5. 08:04
 48/67 anonim ***** válasza:
90%
#47 valami nem kerek. Nem életszerű. Erős a gyanúm, hogy te mint mentális beteg többet látsz ebbe az egészbe mint kéne. A csaj meg sima prosti és úgy volt vele ha tömni akarod pénzzel hát legyen. Aztán amikor kezdett a dolog vérciki lenni akkor ghostingolt úgysem tudsz tenni semmit. Valami ilyesmi lehet.
2022. jún. 5. 08:07
 49/67 A kérdező kommentje:

Nekem nem mondta magarol hogy prosti csak azt hogy havi 100 ezret keres es sporol meg minden. De ez a tegnapi botzalmas volt. Gondoltam ugysem lesz otthon ha nar egy hete nem veszi a telot, de nem csak otthon volt hanem a sraccal jottek le. Es mjndent letagadott a nő.

Elozo heten pedig minden oke volt. Ilyen olyan aranyos vagyok meg igen megyunk nyaralni.

Minden cuccom nala maradt szinte. A penz, a ruhak, a sok minden amit kapott tolem.

Es ezt szerintetek fellehet dolgozni? Ugy hogy soha nem volt meg barstnom es nagyon boldog voltam hogy vegre lehet valaki, udvariasan mindig en hictam meg mindenre. Ezt nem lehet felfolgozni. En nem tudom. Nagyon nehezen engedek be magam melle barkit is, es vegre megszerettem valakit es ez a hala. Direkt mondtam a monek sokszor higy engem regen kihasznaltak ugye te nem fogsz engem meg ilyenek. Azt megis. Es ezt mar nem tudom lenyelni. Ha nem hiszitek elkukdom ennek a nonek at instas oldalat. En feladtam de lehet az eletet us.

2022. jún. 5. 08:28
 50/67 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Én elhiszem, mert volt ilyen nálam is, bár azért ennyire nem durván, viszont lelépett a pénzemmel, lelépett az önbecsülésemmel, nekem meg nem maradt semmim, 4 hónapba telt mire elfogadtam, hogy ennek vége és nem tudok mit tenni. Azóta már úgy vagyok ezekkel a nőkkel, hogy ennyi volt, így alakult és kész, azóta senkinek nem adok pénzt se kölcsön, sem akármire, sem arra, hogy nála legyen.
2022. jún. 5. 15:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!