Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nőket csak a személyiség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőket csak a személyiség érdekli, akkor miért szeretik megalázni a munkájuk miatt a férfiakat?

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 21:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de most már elárulhatnád, hogy mi a foglalkozásod, amit az összes nő lenéz. Veszélyeztetett állatok spermáját fejed le kézzel?
2022. jún. 1. 22:05
 12/20 anonim ***** válasza:
#12 minthogy egész nap azzal foglalkozik, hogy a gyakorit teleírja baromságokkal, szerintem nem is nagyon lehet munkája (ennek a csávónak konkrétan minden egyes kérdés alatt van valami idióta benyögése). Vagy lehet, hogy vmi nagyon unalmas, ahol tudja nyomkodni a mobilját, mert úgyse történik semmi. Pl. biztiőr.
2022. jún. 1. 22:09
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Figyelj az en uram anyjaeknal elo munkanelkuli ciganygyerek volt mikor megfogott maganak, 19 voltam es a fel kerulet ahol dolgoztam ertem volt meghalva

Szoval valoszinuleg nem a munkaddalesz baj, hanem azzal hogy ugy sajnaltatod magad mint egy 6 eves kislany mikor elesik az iskolaudvaron es felserti a homok a terdecskejet

Noj fel, legy ferfi es majd akkor jar picsa 😍

2022. jún. 1. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
Elrontottam az emojit, a vegen kinevetni akartalak: 🤣
2022. jún. 1. 22:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az fontosabb kérdés hogy miért olyan nőkkel ismerkedsz akik a cipőjük a legnagyobb problémájuk?
2022. jún. 1. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Az értelmiségi nők ilyenek, őket kerüld, mint a tüzet!
2022. jún. 1. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

16

Minek? :D Egy értelmiségi nő eleve szóba sem állna a kérdezővel... 😄

2022. jún. 1. 23:11
 18/20 anonim ***** válasza:
17%
Nem az a lényeg, hanem, hogy ő ne olyat keressen.
2022. jún. 1. 23:21
 19/20 anonim ***** válasza:
A munkája is jellemzi az embert. Ha nincs, akkor meg az. Az életed igen nagy részét a munkáddal töltöd.
2022. jún. 2. 05:45
 20/20 anonim ***** válasza:

1. A te személyiségedet eléggé negatívan jellemzi hogy azt hiszed egy nőnek nem lehet problémája.

2. Írd már le hogy konkrétan mi történt veled. Bár szerintem semmi csak újabb kepzelges.

2022. jún. 2. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!