Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőket csak a személyiség érdekli, akkor miért szeretik megalázni a munkájuk miatt a férfiakat?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 21:01
11/20 anonim válasza:
Jó, de most már elárulhatnád, hogy mi a foglalkozásod, amit az összes nő lenéz. Veszélyeztetett állatok spermáját fejed le kézzel?
12/20 anonim válasza:
#12 minthogy egész nap azzal foglalkozik, hogy a gyakorit teleírja baromságokkal, szerintem nem is nagyon lehet munkája (ennek a csávónak konkrétan minden egyes kérdés alatt van valami idióta benyögése). Vagy lehet, hogy vmi nagyon unalmas, ahol tudja nyomkodni a mobilját, mert úgyse történik semmi. Pl. biztiőr.
13/20 anonim válasza:
Figyelj az en uram anyjaeknal elo munkanelkuli ciganygyerek volt mikor megfogott maganak, 19 voltam es a fel kerulet ahol dolgoztam ertem volt meghalva
Szoval valoszinuleg nem a munkaddalesz baj, hanem azzal hogy ugy sajnaltatod magad mint egy 6 eves kislany mikor elesik az iskolaudvaron es felserti a homok a terdecskejet
Noj fel, legy ferfi es majd akkor jar picsa 😍
14/20 anonim válasza:
Elrontottam az emojit, a vegen kinevetni akartalak: 🤣
15/20 anonim válasza:
Az fontosabb kérdés hogy miért olyan nőkkel ismerkedsz akik a cipőjük a legnagyobb problémájuk?
16/20 anonim válasza:
Az értelmiségi nők ilyenek, őket kerüld, mint a tüzet!
17/20 anonim válasza:
16
Minek? :D Egy értelmiségi nő eleve szóba sem állna a kérdezővel... 😄
18/20 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hanem, hogy ő ne olyat keressen.
19/20 anonim válasza:
A munkája is jellemzi az embert. Ha nincs, akkor meg az. Az életed igen nagy részét a munkáddal töltöd.
20/20 anonim válasza:
1. A te személyiségedet eléggé negatívan jellemzi hogy azt hiszed egy nőnek nem lehet problémája.
2. Írd már le hogy konkrétan mi történt veled. Bár szerintem semmi csak újabb kepzelges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!