Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik férfi a vonzóbb a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfi a vonzóbb a két személyiségtípus közül?

Figyelt kérdés

1. Kizár minden negatívumot az életéből. Ha valakiben csalódik, megszabadul tőle. Ha elutasítást kap, továbbáll. Ha valami nem tetszik, arra azt mondja, hogy köszi ez nem kell, és más utat választ, nem szán rá több időt és figyelmet. Ha megsértik, otthagyja a tettest, már csak büszkeségből is. Nem szokása konfliktusokba belekeveredni.

2. Mindent megpróbál megjavítani, amit értelmes keretek között meg lehet. Ha összeveszik valakivel, megpróbálja működőképessé tenni a kapcsolatot. Ha egy nagyon jó munkahelyre nem veszik fel, később megint próbálkozik (és másodjára felvették). Ha egy nőtől elutasítást kap, ha úgy látja hogy érdemes, tovább próbálkozik (és kapott második esélyt). Ha vitába keveredik valakivel, kiáll az igaza mellett és küzd érte. Kitartó.

A kettő közötti különbség társkeresésnél például abban nyilvánul meg, hogy míg az elsőnek ha nem tetszik valami a nőben, fogja magát és simán továbblép, míg a másik megpróbálja megbeszélni, ha valami egyet nem értés történt.

2022. ápr. 30. 08:19
A kérdező szavazást indított:
1. Aki kizár mindent, amit toxikusnak lát, továbblép
2. Aki harcol azért, hogy kihozza a jót a helyzetből
24 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Mind a kettő szélsőséges. Valahol középen lenne az ideális. Ezek közül én inkább nem akarok választani.
2022. ápr. 30. 08:24
 2/15 anonim ***** válasza:
48%

Számomra egyértelműen a második, hiszen ahogy írtad is azért egy felnőtt életben már nem úgy működik, mint tini korban, hogy összevesztünk, akkor "örihari".

A férjemmel elég sok veszekedésen vagyunk túl az együtt töltött 4 évünk alatt, mert mások vagyunk, vannak eltérő nézeteink, de nagyon szeretjük egymást és mindent meg akarunk oldani együtt. Hol ő enged, hol én. Egy érett kapcsolat csak így működhet, nem lehet az első akadálynál faképnél hagyni a nőt vagy az élet más területén a problémát, ha az tényleg fontos nekünk.

2022. ápr. 30. 08:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szélsőséges egyik sem. Mindkettő értelmes keretek között teszi ezt. Azaz mindkettőben van egy kicsi a másikból is, és ő is úgy cselekszik, ha tényleg nincs más értelmes választás.
2022. ápr. 30. 08:36
 4/15 anonim ***** válasza:
A kettő között, de inkább a második. Oké, nem kell erőltetni azt, ami esélytelen, de az első problémánál mindig tovább állni nem fog sikerre vezetni, sokszor tenni kell a dolgokért.
2022. ápr. 30. 08:42
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Egyik sem, a barátom a kompakt tökély.
2022. ápr. 30. 08:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám az első sokkal közelebb áll, ami az élethez való hozzáállást jelenti. Tehát, engem ne akarjon senki ismerkedéskor megváltoztatni: ha nem tetszem úgy, ahogy vagyok, akkor semmi gond, hagyjuk egymást. A toxikus embereket ki kell vágni az életünkből, vagy ha ez nem lehetséges, akkor legalább minimálisra redukálni, és szeretem, amikor valaki képes nemet mondani és elfogadni az elutasítást. Utálom a felesleges és értelmetlen konfliktusokat, amiről kis emberismeret után tudni lehet, hogy tök felesleges, mert úgysem lehet meggyőzni a másikat. Én annak a híve vagyok, hogy meg kell válogatni, mibe, kibe és miért feccölök energiát.

Viszont a kérdés az, hogy mondjuk egy tartós párkapcsolatban hogyan viselkedik, ahol sokkal fontosabb a megbeszélés, a kompromisszumokra hajlás és néha megtenni olyan dolgokat a másikért, amikhez nincs kedvünk. Természetesen kölcsönösen. Ha erre párkapcsolatban hajlandó, és nem faképnél hagy egy konfliktusnál, akkor teljesen rendben van. Meg hogy a jogos kritikát sértegetésnek veszi-e, vagy azt elfogadja és próbál vele valamit kezdeni. Illetve, az sem mindegy, hogy mondjuk a munkás példát felhozva, mondjuk X év plusz tapasztalattal, eredménnyel hajlandó lenne-e megint próbálkozni, vagy személyes sértésnek veszi az 5 évvel ezelőtti elutasítást, és soha többet oda nem próbál menni.

Tehát nekem az első a preferenciám, amennyiben bizonyos, szükséges szituációkban tud úgy viselkedni, mint a második.

2022. ápr. 30. 08:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen
2022. ápr. 30. 09:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Inkább második, ha nem zaklató, hanem azért be tudja tartani a saját és a másik egészséges határait. Tehát harmadjára azért már ne próbálkozzon megalázva magát. De nagyon nem értem azokat az embereket, akik eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.
2022. ápr. 30. 09:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Az elsőt választom, illik rám a leírás, jobban kijönnék vele.
2022. ápr. 30. 11:18
 10/15 anonim ***** válasza:
1-gyel értek egyet, elég szélsőséges opciók - legalábbis ahogy leírtad.
2022. ápr. 30. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!