Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyiségtípusokat ismerő férfiak, ti mit gondoltok egy intj nőről?
Tényleg nem.
Nem az eseteim, az érzelmesebb nők jobban bejönnek.
Én ismertem ilyet, kvázi haverok voltunk, de ennyi. Feltétlezem közöttük is vannak jó és rossz emberek is, ahogy mindegyik típusnál. Eddig egyedül az ESTJ típusok között nem találkoztam szimpatikussal, igaz ők is pont annyira tartottak engem unszimpatikusnak, mint én őket :D
Én sajnos INFJ személyiséggel rendelkezem, elég baj ez nekem. Érdekes módon, egyik gyerekkori "legjobb haverom" a csont ellentétes ESTP típus tagja volt.
Ez a személyiségtípusos hülyeség semmivel sem jobb mint mondjuk a horoszkópos fasság. És ez sem kopik ki soha mert mindig van valaki aki épp felfedezi magának és kiír ilyen retardált kérdéseket.
Azt hiszem a népszerűségét ennek az egésznek az adja hogy a jellemzésben írt pozitív tulajdonságok jó érzéssel töltik el az embereket, ami pedig a kevés negatív kritikát illeti azok úgy hatnak mintha valami rajtad kívül álló dolog miatt lennél ilyen: megnyugtat hogy ez a személyiségtípusodba van "kódolva" holott a valóság az, hogy csak simán egy szar ember vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!