Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Személyiségtípusokat ismerő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyiségtípusokat ismerő férfiak, ti mit gondoltok egy intj nőről?

Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 14:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kérem, csak olyan írjon, akinek van is fogalma arról, mi ez. Aki szerint horoszkóp, meg egofényezés, az húzzon el wct pucolni ;)
2017. szept. 25. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

Olvasgass és tanulj kicsi lány :)

[link]

Elhiszem hogy ez az egész személyiségtípusos dolog olyan sooooo deeeeep, meg minden, de azért nem kéne mindent gondolkodás nélkül benyalni.

2017. szept. 25. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:

A Forer erre annyira nem allja meg a helyet, mert joval specifikusabb dolgokat ir le 1-1 tipusra, nem 2-3 full altalanos kozhelyet ami kb mindenkire igaz. En elolvastam anno az osszes tipust, elejetol a vegeig, es az osszes masik olyan, hogy egyaltalan nem en vagyok. Nem azert, mert nem az jott ki, hanem mert egyszeruen nem igazak ram a jellemzok. (Igen, nyilvan 100 jellemzobol mindegyik tipusban talalok 1-2-t ami ram is passzol. A kulonbseg az, hogy az egyik tipusbol meg a 100-bol 87 fog passzolni.)

A horoszkop mas, az egy hasrautesszeru dolog, ram speciel a horoszkopom jellemzese egyaltalan nem igaz, maximum 5%-ban, es leszarom, hogy letezik aszcendens meg Mars-allas meg hany csillag mosolygott epp ram, amikor megfogantam.

A Myers-Biggs pszichologusok altal megfogalmazott dolog. De egyebkent tokre leszarom. A letezo osszes szemelyisegtipussal ki tudok jonni akar haverkent, akar kapcsolati szempontbol, mert az emberi kapcsolatok ennel azert bonyolultabbak.

2017. szept. 25. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

"görbe tükör" - babám, görbe tükörben akarsz magadról valós képet látni? Van egy rossz hírem... :D

"wc-pc-imdb típusnak tartom magam, jaj, de különleges vagyok!"

2017. szept. 25. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Vicces amikor pont azok kiáltanak "csak azért foglalkoztok ezzel, mert többnek hiszitek magatokat tőle"-t, akik ettől tartják magukat többnek, hogy "háhá, én nem foglalkozom ezzel, mennyire okosabb vagyok". Kb. mint a fészbúk ellen tüntetni a fészbúkon :D
2017. szept. 25. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Ugyan nő vagyok, de az unokatesóm INTJ lány. Én INTP vagyok, nem nagyon kedvelem, de ha muszáj, elvagyunk.

Á férfiak közül mindig a mulyákat választotta, folyamatosan ő kezdeményez náluk mindent, aztán utálja magát és a helyzetet, hogy nem a srác irányít.

Szép, úgyhogy egész sikeres, hosszútávú nyugis kapcsolatai vannak, de szeret ellenni a langyosvízben. Minden sérelmét megtartja magának, aztán szinte megutálja a másikat, mert az nem változtat számára egyértelmű dolgokon, de általában őt dobják. Ügyesen manipulál, mert valahogy minden srác felajánlja neki, hogy fizet helyette, eltartja vagy ilyesmi, ő meg imád spórolni.

Egyébként mikor rátaláltam erre a személyiségtesztes dologra, kitöltöttem mind a 3 exemmel, és mindnek INTP jött ki, ahogy nekem is. Szerintem ez nem lehet véletlen. Igazából mindegyiknek Bak a horoszkópja, pedig fogalmam sem volt róla..

Szóval valami a horoszkópokban is lehet.

De van ilyen véletlen, hogy 3 egyforma személyiségtípusú és csillagjegyű férfit szerettem csak(többel jártam, de őket nem szerettem)?

2017. szept. 25. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!