Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyiségtípusokat ismerő férfiak, ti mit gondoltok egy intj nőről?
Olvasgass és tanulj kicsi lány :)
Elhiszem hogy ez az egész személyiségtípusos dolog olyan sooooo deeeeep, meg minden, de azért nem kéne mindent gondolkodás nélkül benyalni.
A Forer erre annyira nem allja meg a helyet, mert joval specifikusabb dolgokat ir le 1-1 tipusra, nem 2-3 full altalanos kozhelyet ami kb mindenkire igaz. En elolvastam anno az osszes tipust, elejetol a vegeig, es az osszes masik olyan, hogy egyaltalan nem en vagyok. Nem azert, mert nem az jott ki, hanem mert egyszeruen nem igazak ram a jellemzok. (Igen, nyilvan 100 jellemzobol mindegyik tipusban talalok 1-2-t ami ram is passzol. A kulonbseg az, hogy az egyik tipusbol meg a 100-bol 87 fog passzolni.)
A horoszkop mas, az egy hasrautesszeru dolog, ram speciel a horoszkopom jellemzese egyaltalan nem igaz, maximum 5%-ban, es leszarom, hogy letezik aszcendens meg Mars-allas meg hany csillag mosolygott epp ram, amikor megfogantam.
A Myers-Biggs pszichologusok altal megfogalmazott dolog. De egyebkent tokre leszarom. A letezo osszes szemelyisegtipussal ki tudok jonni akar haverkent, akar kapcsolati szempontbol, mert az emberi kapcsolatok ennel azert bonyolultabbak.
"görbe tükör" - babám, görbe tükörben akarsz magadról valós képet látni? Van egy rossz hírem... :D
"wc-pc-imdb típusnak tartom magam, jaj, de különleges vagyok!"
Ugyan nő vagyok, de az unokatesóm INTJ lány. Én INTP vagyok, nem nagyon kedvelem, de ha muszáj, elvagyunk.
Á férfiak közül mindig a mulyákat választotta, folyamatosan ő kezdeményez náluk mindent, aztán utálja magát és a helyzetet, hogy nem a srác irányít.
Szép, úgyhogy egész sikeres, hosszútávú nyugis kapcsolatai vannak, de szeret ellenni a langyosvízben. Minden sérelmét megtartja magának, aztán szinte megutálja a másikat, mert az nem változtat számára egyértelmű dolgokon, de általában őt dobják. Ügyesen manipulál, mert valahogy minden srác felajánlja neki, hogy fizet helyette, eltartja vagy ilyesmi, ő meg imád spórolni.
Egyébként mikor rátaláltam erre a személyiségtesztes dologra, kitöltöttem mind a 3 exemmel, és mindnek INTP jött ki, ahogy nekem is. Szerintem ez nem lehet véletlen. Igazából mindegyiknek Bak a horoszkópja, pedig fogalmam sem volt róla..
Szóval valami a horoszkópokban is lehet.
De van ilyen véletlen, hogy 3 egyforma személyiségtípusú és csillagjegyű férfit szerettem csak(többel jártam, de őket nem szerettem)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!