Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
A barátom "exbarátnőjéről" van szó (erős túlzás, néhányszor randiztak és szexeltek). Előre leszögezem, nem vagyok féltékeny, csak felmerült bennem egy kérdés. (2 éve élek a barátommal boldogan, szóval...) Sajnos ha szeretném sem tudnám elkerülni a csajt, mert csoporttársam, és vannak közös ismerőseink. Szóval a lány közel 20 pasival volt, mindegyik egyéjszakás, vagy rövidebb kavarások, párkapcsolatok. Állandóan pózol, fotóztatja magát (akár bikiniben is). Fél évig volt egy tök normális barátja, de hirtelen szakítottak, 2 (!!!) napra rá már egy idegen csávóval láttam enyelegni a szórakozóhelyen. Nem értem, hogy egy ilyen lány miért kell a fiúknak. Persze, szép, vonzó... de nagyon kihívó ruhákat hord, és nem tudom... ha én pasi lennék, nem tudnék rá nőként tekinteni. Mi a véleményetek az ilyen lányokról? (Én tipikusan az lány vagyok, aki csendes, mosolygós, visszafogottabb).2017. szept. 23. 22:39
1/8 anonim válasza:
Vannak ilyen mindenki kis kedvence csajok. Pont azt szeretik bennük, hogy nem kell hozzá sokat tenni, hogy megkapják. Megaztán az ilyen csajoknak mindig van önbizalmuk (legalább is külsőt illetőleg ) és ha tetszik ha nem ez vonzó tud lenni egy pasinak meg még női szemmel is irigyeljük az ilyen lányokat.
2/8 anonim válasza:
nagy a pi na hat al ma. Egy éjszakásra. Mert tudja mindenki hogy könnyű préda. Ezért kell sok csávónak. (Üríteni)
3/8 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy annyira nőként tekintenek rá, vagy úgymond "feleségtípusnak" tartják. Na de gondolj bele, ha férfi lennél, akkor mindenképpen legyezné az egódat, ha legalább egy éjszaka összegyűrhetnéd a lepedőt egy ilyen csajjal.
21/L
4/8 anonim válasza:
Egyszer felhuzza az ember, masra nem nagyon jo.
6/8 anonim válasza:
A pasik sem nőként tekintenek rá, kikérem magamnak...hogy is mondják...szexuáis eszköz? lyuk lyuk beduglyuk.
Nem véletlen van veled a barátod, megjött az esze, vagy is fenntebb vándorolt.
7/8 anonim válasza:
Arra hasznàljàk amire a wc- t. Ürítenek bele max pàrszor aztàn viszlàt. Egy igényes pasi bottal nem piszkàl meg egy hasonlóan mindenkimacàja tìpusú csajt, màr csak azért sem, nehogy elkapjon valami kórsàgot. Meg egyébként sem. Ki tudja ki lőtte telibe akàr aznap....
8/8 anonim válasza:
Mindig is benne volt az R faktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!