Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen huszonéves lányról?
1/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert van egy ilyen ismerősöm és olyan sokan kedvelik a képeit, én pedig sosem szoktam ilyet csinálni, de nincs túl sok önbizalmam és arra gondoltam, ha tennék ki én is, jobban érezném magam. De nem akarok magamutogatónak látszani.
Ebből az égvilágon SEMMIT nem lehet megtudni az illetőről.
2016. okt. 5. 11:58
Azt gondolnám, hogy unatkozik, kattintgatja a kis telefonját, jé, ez a kép de jól sikerült, kiteszem. Aztán három nappal később ismétlődik ugyanez.
Vagy nem gondolnék semmit sem.
2016. okt. 5. 11:59
Mit gondolnék?!Semmit..magán ügye h mikor tesz ki képet..miért kell szerinted okkal képet kirakni?!Énse okkal teszek ki bakker!Ne unatkozzz már ennyire
2016. okt. 5. 12:05
Semmit, de az biztos, hogy rettentő szeretet hiányos. Azok posztolgatnak szelfit, akik figyelemre vágynak, mert nem kapják meg senkitől. Együtt érzek vele.
2016. okt. 5. 12:10
Na igen, pont arról írsz te is, amiről beszélek. Te is figyelem hiányos vagy, nincs önbizalmad, mert senki se érezteti veled, hogy értékes vagy, ezért választod az egód kielégítésének ezt a módját, ami valójában nem is valódi kielégülés az egód számára, csak elnyomja egy rövid ideig a fájdalmat, amit ezzel kapcsolatban érzel. Szerintem ne tedd... Több hátránya is van. Egyrészt ez egy függőség is, másrészt nem válik hasznodra, ha kiteregeted képet útján a magánéleted. Inkább találj egy hobbit vagy beszélgess valakivel, annak több értelme van, mint a facebookos nem létező életedet építgetésének.
2016. okt. 5. 12:13
2016. okt. 5. 12:18
Az a véleményem, hogy nem ettől kéne jól érezze magát sem ő sem te, sem senki más.
2016. okt. 5. 12:23
Azt gondolom, hogy nem árt vele senkinek. Ha neki ez a tevékenység örömet okoz, akkor tegye nyugodtan.
2016. okt. 5. 12:27
A közösségi média erre való, és tehetsz ki ilyen képeket. Aki elítél ezért vagy beszól az simán rosszindulatú. Naponta millió ember tesz így, és a lányok többségének imponál ha egy-két olyan srác is lájkolja a képet aki nekik is bejönne. Nincs ezzel baj, huszonévesen tedd ezt inkább mint 40-50 évesen.
2016. okt. 5. 13:19
Kapcsolódó kérdések: