Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, mit gondoltok egy olyan lányról, aki?

Figyelt kérdés
Aki utálja a tipikus női munkákat, de megcsinálja, mert ugye valamit enni kell és nem kéne gyűrött ruhákban járni, de ha együtt él valakivel, elvárja, hogy a férfi is kivegye a részét rendesen (főleg főzés terén). Ellenben a tipikus férfimunkák legtöbbjét szereti, és ebben max addig igényli a párja segítségét, amíg az megtanítja, amit nem tud, utána örömmel csinálja egyedül? Szóval felás egyedül egy több négyzetméteres kertet, felfúrja a polcokat, elmozdítja, szétszedi, összeszereli a bútorokat.
2016. máj. 26. 06:53
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Én is ilyen vagyok,bár Én nem várnám el a páromtól,hogy segítsen főleg ha fáradt vagy hasonlók.

De szerintem ez nem rossz,mert ha egyedül lakik egy csaj vagy a párja nincs otthon megtudja csinálni a dolgokat,és nem a problémával fogad mikor hazamész.De persze mindenkinek más erről a véleménye.

2016. máj. 26. 07:40
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Ezek önmagukban nem jelentenek problémát.
2016. máj. 26. 08:07
 3/7 A kérdező kommentje:
A segítséget azért várom el, mert mindketten dolgozó (én mellette tanulok is) emberek vagyunk, így szerintem a házimunkát is meg kell osztani. Nem ér, ha hazaérünk, a párom lepihen, nekem meg folytatnom kell otthon a munkát :). Meg együtt gyorsabb és szórakoztatóbb is.
2016. máj. 26. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező!Nem Rád írtam,csak általában mert vannak ilyen helyzetek.:) Ne vedd magadra.
2016. máj. 26. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem a "tipikus női munkákat" is, de elvarom, hogy segítsen a ferjem.

A férfi munkákat kevésbé szeretem, de szívesen megtanulom és büszke vagyok ha el tudom végezni. Én is igyekszem kivenni a részem a ferfimunkabol.

Nálunk munkamegosztás van.

2016. máj. 26. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Nézd egy érett normális , férfi, meg tud élni egyedül, és fenn tud tartani egy háztartást, és ez természetes, hogy a férfi ugyanúgy megcsinálja azokat a munkákat amire azt mondanák, hogy csak női munka.

Amúgy is a főzni sok férfi szeret és nagyon sok tud is.

Egy normális kapcsolatban minden munkából mindkét fél kiveszi a részét, vagy munkamegosztás van, ki ezt ki azt csinálja.

2016. máj. 26. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, ha megcsinálná a férfi munkákat is, főleg ha kedve is lenne hozzá, és nem csak muszájból állna neki. Nincs ezzel gond, egy normális kapcsolatban munkamegosztás van, meg lehet ezt beszélni normálisan, hogy ki mit szeret/nem szeret csinálni.

Egyedül élek, így pl szívesen főzőcskézek, mert egyrészt olcsóbban kijövök, mintha mindig rendelnék, és tudom, hogy mit eszek. Ráadásul úgy ízesítek mindent, ahogy én szeretem. A többi házimunka sem okoz gondot, ha kell felmosok, port törlök, wc-t pucolok. Egy valamit nem vagyok hajlandó megcsinálni, és az a vasalás. Inkább úgy teregetek, hogy ne legyen gyűrött a ruha, de nem vasalok.

Ez az egész szitu mindaddig normális lenne, amíg a nő nem akarná a kapcsolatban a ténylegegs férfi szerepet átvenni, tehát ha már ő akarná hordani a nadrágot. Ezt úgy értem, hogy a döntéseket közösen kell meghozni általában, de ha a nő átvenné az irányítást teljesen, az nem tetszene.

30F

2016. máj. 26. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!