Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ENFP személyiségtípusként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ENFP személyiségtípusként milyen nők illenének hozzám?

Figyelt kérdés
Aki szerint értelmetlenek ezek a tesztek, az légyszíves ne írjon. Az imént csináltam meg, és sokminden igaz rám belőle. Érdekelne, hogy pszichológiai alapokon milyen nőkkel kellene ismerkednem. Vagyis, ismerkedek én bárkivel, de ki lenne a hozzám való.
2021. jún. 28. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%

Rám is illik a típusom és nem is tartom teljesen hülyeségnek az MBTI-t, de ez pont olyan része, ahol szerintem nem azon fog múlni a kapcsolat sikeressége, hogy a másiknak milyen a típusa.

De azért leírom, hogy elméletben melyik típusok illenek hozzád legjobban (sorrendben): INFJ, ENFJ, ISTP, ESTP, INTJ, ENTJ

2021. jún. 28. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
Hol kell ezt a tesztet megcsinálni ?
2021. jún. 28. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

2-es, pl. itt:

[link]

2021. jún. 28. 22:19
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Bár az INFJ kissé meglepett.

2021. jún. 28. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
INFJ-t nem is írtam :)
2021. jún. 28. 22:22
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
ja de, bocs, félrenéztem
2021. jún. 28. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:
16%
Bárki. Nem ezen múlik. Az MBTI még arra sem igazán alkalmas, amire eredetileg kitalálták (munkahelyi beállítottság).
2021. jún. 28. 23:38
 8/14 anonim ***** válasza:
15%

Jó, akkor nem mondom azt, hogy értelmetlenek ezek a tesztek. Én is nekifutottam már többször, de nem tudok a kérdésekre egértelmű válaszokat adni.

Az meg nagy hülyeség, hogy ez alapján ismerkedsz.

2021. jún. 29. 00:39
 9/14 anonim ***** válasza:
69%

"Aki szerint értelmetlenek ezek a tesztek, az légyszíves ne írjon."

"Az meg nagy hülyeség, hogy ez alapján ismerkedsz."

Fogyatékos vagy? Miért nem tudod tartani a szádat? Kérdésre se tudsz válaszolni, le is írod. Mi a halálért írsz akkor? Hogy lehetsz ennyire értetlen?

2021. jún. 29. 03:09
 10/14 anonim ***** válasza:
33%

azt is írta a kérdező, hogy "Érdekelne, hogy pszichológiai alapokon milyen nőkkel kellene ismerkednem."

a pszichológia tudománya szerint az MBTI kb. a bulvársajtóba való.

2021. jún. 29. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!