Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ENFP személyiségtípusként milyen nők illenének hozzám?
Rám is illik a típusom és nem is tartom teljesen hülyeségnek az MBTI-t, de ez pont olyan része, ahol szerintem nem azon fog múlni a kapcsolat sikeressége, hogy a másiknak milyen a típusa.
De azért leírom, hogy elméletben melyik típusok illenek hozzád legjobban (sorrendben): INFJ, ENFJ, ISTP, ESTP, INTJ, ENTJ
Köszönöm a választ! Bár az INFJ kissé meglepett.
Jó, akkor nem mondom azt, hogy értelmetlenek ezek a tesztek. Én is nekifutottam már többször, de nem tudok a kérdésekre egértelmű válaszokat adni.
Az meg nagy hülyeség, hogy ez alapján ismerkedsz.
"Aki szerint értelmetlenek ezek a tesztek, az légyszíves ne írjon."
"Az meg nagy hülyeség, hogy ez alapján ismerkedsz."
Fogyatékos vagy? Miért nem tudod tartani a szádat? Kérdésre se tudsz válaszolni, le is írod. Mi a halálért írsz akkor? Hogy lehetsz ennyire értetlen?
azt is írta a kérdező, hogy "Érdekelne, hogy pszichológiai alapokon milyen nőkkel kellene ismerkednem."
a pszichológia tudománya szerint az MBTI kb. a bulvársajtóba való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!