Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jól érzem, hogy tetszem neki, és akkor viszont AZ a típusú pasi, vagy létezik hogy csak ilyen a személyisége alapból?
Szóval kolléga: leírom, hogyha valaki kívülről tudja értelmezni a helyzetet.
Már az első találkozásnál észrevettem, hogy miközben beszélek hozzá, olyan mély tekintettel nézett rám. (Észreveszi az ember ha van egy kis tapasztalata, és most objektívan mondom, mert akkor láttam először, nekem fel sem tűnt ekkor még, mint férfi). Tehát amikor nem csak formálisan nézel vkit, hanem olyan áhítattal, kicsit csodálva nézed, és közben mosolyogsz rá, ez a típusú nézés volt.
Gondoltam lehet ilyen alapból, de hozzájön még, hogy nagyon figyelmes, kedves velem. Illetve rengeteget mosolyog, ha beszélünk vagy a társaságában vagyunk, vagy ha meglát, tehát párszor már észrevettem, hogy egyértelműen nekem szól, mivel engem néz ilyenkor és széles mosollyal mosolyog.
Közvetlen is, tehát apró kedvességek, figyelmes gesztusok a részéről. De leginkább ezt a sok mosolyt nem tudom hova tenni. Beszélünk és pár pillanatra csak mosolygunk egymásra, míg egymás szemébe nézünk, és ez elég sokszor előfordult már.
Na most, ez mind elég egyértelmű lenne, de - és most jön a de- van barátnője, és nem is tagadja. Én ezekből, a fentiekből eléggé valószínűre vettem eddig, hogy bejövök ilyenkor a pasinak, mert ezeket akkor csinálja az ember, ha direkt is ki akarja mutatni ezekkel a másiknak ezt..
Amitől még nem tudok elvonatkoztatni, hogy milyen lehet valójában, hogy a pasi egyébként túlságosan is jól néz ki külsőre, szóval egyrészt biztos vagyok benne, hogy tapadnak rá a nők fürtökben, és ha a fentiek flörtölgetések közben, akkor gondolom amolyan "fck boy" típus lehet..
Vagy simán ilyen a pasi alapból?
Azért sem tudom, mert ok nem vagyok ronda, de 10/10 sem, tehát nem gondolnám egyébként, hogy én jönnék be neki.
Csak ez a kissé kisfiús szende, zavart viselkedése keltette fel a figyelmem ezekre, meg ahogy néz rám. Ennyire nem tudom ezt benézni, és amíg észre nem vettem többször, nem is gondoltam rá.
Mit lát egy ilyen pasi egy nem full tökéletes, top 10-es nőben, ha bőven megkapja azokat is?
Erre a kérdésre csak akkor kapsz választ, ha közelebb kerültök egymáshoz lelkileg, tehát mélyebb beszélgetéseket folytattok. Finom utalást tehetsz neki erre vonatkozólag.
Tehát hogy örülnél például, ha telefonon is beszélnétek.
Köszi a válaszokat!
Hihetetlen, de úgy tűnik (egyelőre), hogy így lehet, és tényleg normális és rendes pasi.
Néha megfeledkezik magáról a fentiekkel, de máskor meg azt vettem észre, hogy már kifejezetten túlkompenzálva tartja tőlem a távolságot társaságban. (Na nem mintha közelednék.) Pl elmegy messzebb, ha ott vagyok mellette több emberrel, de közben távolról meg ide-idepillant oldalról, mosolyog.
Hát, azt hiszem ez egy 22-es csapdája... :) Ez van.
Én biztosan nem fogok közeledni és belerondítani a dolgaiba, ő sem szerintem, ha tényleg rendes pasi. Majd kikopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!