Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Prosti helyett a pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti helyett a pasik miért nem alakítanak ki egy normális kapcsolatot valakivel?

Figyelt kérdés
és akkor fizetned sem kell érte
2022. jún. 1. 07:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#9: Csak rossz helyen keresgélsz!
2022. jún. 1. 09:25
 12/20 anonim ***** válasza:
11%
Mert gyávák
2022. jún. 1. 09:31
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Mert nem kellek egy nőnek se. Pénzért cserébe legalább én is tapasztalhatok valami örömöt.
2022. jún. 1. 10:24
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

"Prosti helyett a pasik miért nem alakítanak ki egy normális kapcsolatot valakivel?

és akkor fizetned sem kell érte"

ez esetben jönnek az olyan kérdések, hogy miért van annyi pasi, aki nem akar komolyat, hanem csak a szexre utazik.

2022. jún. 1. 10:48
 15/20 senior10 válasza:
79%

"és akkor fizetned sem kell érte"

ezt a mondatot azért gondold át.....

2022. jún. 2. 18:07
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Hát itt aztán van minden, mármint a válaszokban :-)

Sztem csak akkor kell komoly kapcsolatba bonyolódni !!!, ha valaki olyan beállítottságú, hogy családot akar. Ha ezt teszi, akkor viszont tegye teljes felelősségérzettel, mármint hogy 20 évig kb sehova semmit, csak haza és a gyerekekre.

Utálom a sok hülye felelőtlen fiatalt, akik modják : hopp bocs terhes lettem, na és akkor jön a család, hogy meg kell tartani stb stb, az észosztás, hiszen nem az ő életük, nekik mindegy.

Szóval nem vagyunk egyformák.

És igenis ki lehet fogni strici nélküli kedves lányokat, akikkel igen, pénzbe kerül együtt lenni, de legalább garantált a minőség. És lehet egy prostival is válhat bensőségesebbé a viszony, ha jól válogat az ember.

Az elmúlt 10-enévben sokkal voltam. És bizony sok volt köztük, aki a kilátástalansága miatt került bele, egyedül. Kettőnél 1000% - ban biztos voltam benne, hogy nem kamuzik.

Ez a lelki része.

Az anyagi rész pedig, hogy garantáltan olcsóbb, mint egy rámakaszkodott, életéretaláltmegoldsát tipusú feleségállapotú kapcsolat anyagi része.

És ezt így is lehet nézni. Jó mondjuk és sosem voltam észosztó, királykodó, követelődző felsőbbrendűegoizmusban szenvedő férfi, hanem a másikra egyenrangú partnerként tekintettem és jót akartam nekik. Nem elvettem belőlük ami nekem jár :-), hanem magamat adva az ő élményüket kerestem. (meg is volt mindíg).

Én így látom ezt a kérdést úgy mindenestől.

2022. jún. 18. 07:11
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

16. Osztom a véleményed. (Kivéve a prostizás része, abban én nem vagyok járatos, nem tudok nyilatkozni)

Annyit teszek hozzá, hogy számomra egy jó kapcsolatban nem a pénz számít, hanem a közös célok. Lehet, hogy fiatal vagyok és naiv. De valamiért jó hinni ebben :)

F

2022. jún. 18. 07:22
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

Persze hogy nem a pénz számít, de ...

Szóval azt a szintet azért kell ugrani, hogy ha van a bnőd, akkor ha akarnád, minden este elvihetnéd valahova vacsorázni. Pesze, nem kell, csak a tudat kell, hogy megtehetnéd és ha ez a szint megvan, akkor autómatikusan jön és látszik, érezhető egyfajta magabiztosság, amit a lányok iszonyúan jól kiszagolnak maguknak és körüldöngicsélik az embert. Na és akkor már mi válogatunk.

2022. jún. 18. 07:31
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
18. Lehetséges. Lehet, hogy ennyire számítanak az anyagi javak. Nem a nők vonatkozásában - általában. Ha van pénzed, egy csomó mindent megengedhetsz magadnak. Ha nincs, akkor kevésbé. Nyilván az ember megtesz mindent azért, hogy jobb körülmények között éljen. Egy biztos: sosem éreztem magam rosszul amiatt, hogy éppen mire nincs pénz vagy mire van. És amúgy is: ha több pénzem lenne, akkor is meglennének azok a beteljesületlen dolgok, amik után sóvároghatnék. Szóval innentől kezdve, nekem mindegy :) Nyilván nem létminimumról beszélek, hanem úgy általában a pénzről. Az pedig, hogy melyik lánynak mi jön be, az az ő dolga. A legtöbb lány nem él nagy lábon.
2022. jún. 18. 08:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert hiába jövök ki a nőkkel, ha egy kicsit közelebb próbálok hozzájuk kerülni (például elhívom egy kávéra) egyből "behúzzák a kéziféket" és eltünik, vagy kifogásokat keres hogy ne kelljen eljönnie.
2022. jún. 30. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!