Normális az, hogy minél idősebbek lesznek a szüleim, annál agresszívabbak lesznek, egymással és velem is? Tényleg csak az a megoldás, hogy szakítsak meg velük minden kapcsolatot?
Nem az nagyon nem normális amikor bántalmazóak a szülők szó szerint azok. Osztintén szólva már ekkora ok sem kell ahhoz, hogy bántalmazás alatt álljon egy “gyerek” lelki bántalmazó szülők is vannak, de ahogy látom nalad mind a kettő.
Viszont őszintén szólva egy idő után a gyereknek (ha van tanulási képessége) akkor alapból szar lesz a szüleivel élni, és ösztönösen azon lesz higy megváljon tőlük ha nem is örökre fel minimum elköltözik/külön próbál elni ha tud.
A helyedben ez lenne az első és legfontosabb célom, bár nekem most is ez pedig semmire nem lehetne panaszom...”elméletben”
Csak azért nehéz döntés, mert nem nagyon vannak rokonaim, tesóm sincs, unokatesóim messze és jóval kisebbek.
Szóval rokonokból csehül állok.
Meg lehet azt tenni, hogy teljesen tenni a szüleimre?
Mert akkor ugye jön a "falu nyelve", hogy milyen ez a gyerek?
No mi lenne az utolsó?
Én nem vagyok híve a testi agressziónak.
én életemben nem ütöttem meg senkit ,nem is tervezem.
Még gyereket sem ütöttem soha,de egy macskát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!