Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Prosti helyett a pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti helyett a pasik miért nem alakítanak ki egy normális kapcsolatot valakivel?

Figyelt kérdés
és akkor fizetned sem kell érte
2022. jún. 1. 07:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Mert az elköteleződés. És mert sokan bénák, hogy szerezzenek egy normális nőt.
2022. jún. 1. 07:48
 2/20 anonim ***** válasza:
36%

Én nem prostizok, de "normális kapcsolat" sem kell most.

Én elég sok időt, energiát fektetek a beszélgetésekbe, találkákba...

A prostizás előnye az, hogy ezt az energiát, időt meg lehet spórolni, ha csak lyuk kell valakinek. Ürítésre jók, de nagyon többre nem, KIVÉVE, ha valaki az ott töltött időt ölelkezésre, beszélgetésre stb fordítja. Elvileg ilyenek is vannak.

Egy kapcsolat sokkal megterhelőbb, "költségesebb" (idő, energia, pénz), mint ez a lehetőség.

Minden nő a lába között szakmával születik, de van aki tovább tanul.

Én a prostikat nem becsülöm, meg nem magasztalom, sőt...viszont igény van rájuk, hisz nem lenne ennyi, ha nem létezne ez az igény.

Plusz sokaknak nincs önbizalmuk csajozni, vagy épp olyan szintű csajt megszólítani, mint a szebb prostik (nem a luxus kvákról beszélek).

Ez is egy alternatíva, hogy csajhoz jussanak, még ha szánalmas is.

2022. jún. 1. 07:49
 3/20 anonim ***** válasza:
50%

Mert szerinted az mindenkinek olyan egyszerű. A nők teszik lehetetlenné az ismerkedést, aután meg sírnak, hogy a férfiak már nem is feccölnek beléjük több energiát, ha egyszer teljesen felesleges.

A másik meg, hogy bármilyen szép, csinos nővel le lehet így feküdni, olyanokkal, akikkel egyébként lehetetlen volna.

2022. jún. 1. 08:10
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Mert az egyszerűbb és gyakran olcsóbb is. És nincs csalódás. Ezt fizeted, ezt kapod, kész.
2022. jún. 1. 08:19
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
"Azután"
2022. jún. 1. 08:20
 6/20 anonim válasza:
7%
Az ilyen emberek mind elmebetegek, antiszociálisak.
2022. jún. 1. 08:26
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

Nekem eddig bármikor barátnőm volt, megfogadtam, hogy nem lesz több. Erre megint van. Sok nővel csak a baj van. Mindig fáj valami, mindig minden baj, sokba kerül, sok időt igènyelnek.

Persze egy normális rendes lánnyal lehet foglalkozni meg èlmèny is. Ilyen lányból egyet találtam, de csak átmeneti volt. Sokan nem szeretnek szex közben dolgokat csinálni. Jaj azt ne mert nem szeretem. Azt se. Meg ilyesmi. Prostinál kiválasztod azt akit megkivánsz, ès kèsz. Amúgy èn nem prostiztam mèg, de tervben van. Már ha úgy alakul, hogy nem lesz senkim.

2022. jún. 1. 08:47
 8/20 anonim ***** válasza:
14%
Nem értek egyet a szolgáltatás nyújtásos hozzáállással, azonban megnézve a mai felhozatalt, a zemberek egymáshoz való hozzáállását, a válások-szakítások arányát, sok kommunikációs hibát a felek közt, azt gondolom mégis, hogy többet érnek el a szolgáltatásnyújtó formával. A zembereknek nincs kedvük-türelmük-akaratuk tanulni így a könnyebb utat jobb választani. (F)
2022. jún. 1. 08:53
 9/20 anonim ***** válasza:
5%
A prosti piac kb. 10 éve abszolút a cigányság monopóliuma. Se a prostik, se a kliensek között nem találsz egyetlen egy magyart se. Provokatív a kérdés, meg nem ide való, hanem inkább a kurucinfóra. Itt csak idő kérdése, hogy mikor jön a cenzúra.
2022. jún. 1. 09:17
 10/20 anonim ***** válasza:
9%
Ha 100%-osan odateszem magam a kapcsolatba, akkor is megcsalnak. A nő megcsal. Mert nő. A mai liberális individualista vilagban még meg is tapsolják érte, mert felfedezik magukat. Ettől aztán rohadt különleges egyedi személyiség leszel, hogy elárulod mások bizalmát.
2022. jún. 1. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!