Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti helyett a pasik miért nem alakítanak ki egy normális kapcsolatot valakivel?
Én nem prostizok, de "normális kapcsolat" sem kell most.
Én elég sok időt, energiát fektetek a beszélgetésekbe, találkákba...
A prostizás előnye az, hogy ezt az energiát, időt meg lehet spórolni, ha csak lyuk kell valakinek. Ürítésre jók, de nagyon többre nem, KIVÉVE, ha valaki az ott töltött időt ölelkezésre, beszélgetésre stb fordítja. Elvileg ilyenek is vannak.
Egy kapcsolat sokkal megterhelőbb, "költségesebb" (idő, energia, pénz), mint ez a lehetőség.
Minden nő a lába között szakmával születik, de van aki tovább tanul.
Én a prostikat nem becsülöm, meg nem magasztalom, sőt...viszont igény van rájuk, hisz nem lenne ennyi, ha nem létezne ez az igény.
Plusz sokaknak nincs önbizalmuk csajozni, vagy épp olyan szintű csajt megszólítani, mint a szebb prostik (nem a luxus kvákról beszélek).
Ez is egy alternatíva, hogy csajhoz jussanak, még ha szánalmas is.
Mert szerinted az mindenkinek olyan egyszerű. A nők teszik lehetetlenné az ismerkedést, aután meg sírnak, hogy a férfiak már nem is feccölnek beléjük több energiát, ha egyszer teljesen felesleges.
A másik meg, hogy bármilyen szép, csinos nővel le lehet így feküdni, olyanokkal, akikkel egyébként lehetetlen volna.
Nekem eddig bármikor barátnőm volt, megfogadtam, hogy nem lesz több. Erre megint van. Sok nővel csak a baj van. Mindig fáj valami, mindig minden baj, sokba kerül, sok időt igènyelnek.
Persze egy normális rendes lánnyal lehet foglalkozni meg èlmèny is. Ilyen lányból egyet találtam, de csak átmeneti volt. Sokan nem szeretnek szex közben dolgokat csinálni. Jaj azt ne mert nem szeretem. Azt se. Meg ilyesmi. Prostinál kiválasztod azt akit megkivánsz, ès kèsz. Amúgy èn nem prostiztam mèg, de tervben van. Már ha úgy alakul, hogy nem lesz senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!