Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan, mintha vonzódna, de közben a kapcsolatáról gyakran beszél, amiben látszólag jól megvan? Volt már ilyen veletek?
Nem kezdeményez, és nem is olyan típus, rendes pasinak ismertem meg. Boldog kapcsolata van, amivel komolyan tervez, ezeket mondja is, de mégis közben sokszor érződik, hogy vonzódik irántam. (sokszor ahogy néz, sok meleg mosolygás, meg érzem, hogy kedvel, keresi a társaságom, közvetlen velem, stbstb).
Mielőtt jönne valaki: nem, nem csak beképzelem, van már benne tapasztalatom, és pont, hogy nem szoktam észrevenni inkább, ha bejövök valakinek, szóval ha egyszer mégis észreveszem, akkor higgyétek el, hogy olyankor jól érzem. Ezt már rutinosan fel tudom mérni, ennyire durván benézni ezt mind nem tudom elképzelni..
Vagy ezek csak ilyen finom kis flörtök amik nem jelentenek neki semmit, tetszek max mint 12 egy tucat másik, és annyi? Mi játszódik le ilyenkor az emberben/egy férfiben? Egyáltalán megfoghatja jobban az embert más, ha boldog kapcsolata van?
Tudom, hogy egy férfi, ha akar egy nőt, lép, és azt nyilván nem akar, nyilván ne is dobja el a kapcsolatát a semmiért.. Csak nem viselkedtek még így velem, vagy nem mutatták így ki, ha bejöttem, mikor nem lehetett volna belőle semmi, nem tudom.
Volt veletek már hasonló szituáció, akár egyik, akár másik oldalról?
Tudom, hogy nem lesz belőle semmi, már az elejétől csak nem tudom hova tenni ezt a 2 fajta viselkedést (amit mond és ami látszik).
Lehet csak az egojàt fènyezteti veled, az is lehet hogy áll neki mint a cövek amikor meglát.
Nem ismerjük a szitu, sem a szereplőket.
Ilyen típusú kérdés szintén 12 egy tucat, keress rá: szerető
Vagy beteljesedett, vagy nem
1/ tényleg rendes pasi, nem az a szeretős típus.
leírom, miért nem értem a szituációt: már azt sem miért vonzódik egyáltalán egy jó kapcsolatban közben. De én ha kapcsolatban jobban elkezdtem vonzódni, inkább kerültem az illetőt. Ha meg sima tetszés lenne, akkor úgy gondolom, nem vágnám le rajta, mert simán tudná leplezni...
Értitek?
4, ez neked is válasz. bár lehet csak én tartok jobban távolságot, ha jobban észreveszek valakit, ha nem kéne.
Háromszögezés?....
https://www.youtube.com/results?search_query=n%C3%A1rcisztik..
7. Hm, sidenote, hogy tényleg túl tökéletesnek tűnik, nem lepődnék meg már ezen sem. Már meg is lepődtem, hogy jé, "végre egy normális pasihoz vonzódom?" Kezdtem örülni, még úgy is, hogy nem lehet belőle semmi.. :D
Vonzódtam már nárcihoz, az eleji nagy figyelem, kedvesség felém hasonló volt, csak a másik nyíltan az volt, rajta ez max rejtett.. Egyébként tényleg nem tartom/érzem egészségesnek ezt a fajta viselkedést. Rajtam nem lát féltékenységet, sőt, még randi tippeket is adtam neki. "Normális" embereknél most, hogy mondod, nem látok ilyen durva végleteket a viselkedésében. És nem sűrű érzem, hogy nem tudok vki hova tenni. Minden esetre köszi a tippet, jobb figyelni.
Annyira nem ismered úgyse, hogy kijelenthesd 100%ra, hogy nem dug/dugna félre. Attól még lehet kapcsolata, amit nem fog dobni egyikért sem. Marha sok ilyen ember rohangál a világban.
Ha nem is dug félre, az egónak még mindig jól esik, ha látja, hogy bejön valakinek és néha húzza az agyát, valószínűleg nem csak veled ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!