Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elviccelte ezt a szörnyűséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviccelte ezt a szörnyűséget a randin? Inkább hanyagoljam?

Figyelt kérdés

Egyszer részt vettem egy előadáson, ahol fegyverkereskedelemről, gyilkosságokról volt szó. Ezt meséltem el (nem erről akartam beszélni csak kijőtt a lépés a temára). A f*szi, vagyis randipartnerem, meg elviccelte, mintha nem fogná fel, mennyire durva a helyzet bizonyos országokban, regiókban.

Most nem tudom milyen jellem lehet. Második randink volt.

2022. máj. 31. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen téma randin? Kínomban én is poénosra vettem volna
2022. máj. 31. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég jó nő lehetsz , ha ilyen nonszen baromságokat kibírt a pali.

Biztos nem egy fingcel írt most be?

Ki a gyász beszélget gyilkosságról randin?

2022. máj. 31. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

Egyszerűen van ilyen.

Rengetegszer előfordult, hogy valami lényegtelen dolgot megemlítettem és a pasik tök komolyan érdeklődtek a témáról.

Ha meg olyan dolgot említettem ami nekem tényleg fontos, arra meg nem úgy reagáltak.

Nem kell minden témában egyetérteni és nem kell így felfújni sem. Ott rögtön mondtam volna neki, hogy figyelj szerintem ez egyáltalán nem vicces.

Ha tovább gyökérkedik akkor egy gyökér, ha komolyra veszi a szót akkor meg csak rossz vicc volt rosszkor.

2022. jún. 1. 01:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyetemről ismertem már korábban, nem teljesen új fazon.
2022. jún. 1. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!