Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdekelne, hogy csak az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy csak az itt uralkodó morál miatt olvasni ilyen szörnyűségeket amiktől elmegy az ember életkedve?

Figyelt kérdés

Ha megengedik ugye, pár példát sorolnék:

- Ismerkedni nem lehet a neten

- Ismerkedni nem lehet az utcán

- Ismerkedni nem lehet bulikban

- Minden nő foglalt

- A férfinak kötelező hatalommal rendelkeznie meg vagyonnal

- Minden nő hazudik

- Szerelem az nincs

- A kapcsolat értékmérője a szexuális élet

- Férfinek KELL kezdeményezni, fizetni mindent és a szexualitás is úgy működik, hogy a férfi csináljon mindent

- Aki alacsony vagy vékony azt semmibe nézik

- Aki kövér azt is

- "Csak az izom meg a jóképűség"

- BMW-re utalgatások

stb. (gondolom tudnátok még)

Ezek így reprezentatívak, vagy csak pár ember negatívkodásai? Leginkább azok fájóak, hogy csak akkor lesz a férfinak szerelme, ha vagyonos, szép meg hatalmaskodó meg "játszmázik" stb. Én szeretném hinni, hogy nem így van. Ez a világkép borzasztó ami uralkodik.

Remélem nem fogják törölni, igyekeztem nem sértően fogalmazni.

#morál #szörnyű világkép
2016. márc. 9. 21:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%
Egyáltalán nem így van, nyugi :D Ezt csak azok írják, akik egyéb okok miatt nem találnak párt, csak nem képesek látni a saját hibáikat.
2016. márc. 9. 21:43
 2/32 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi ez csak a gyk világa, a való élet nem ilyen sötét
2016. márc. 9. 21:46
 3/32 anonim ***** válasza:
65%
Ez inkább csak itt megy. A valóság még rosszabb.
2016. márc. 9. 21:47
 4/32 A kérdező kommentje:

Én is beszállok ebbe néha sajnos. Eléggé el tud uralkodni rajtam a hely szelleme.

Amúgy csak azért kérdeztem, mert én még remélek és szeretnék hinni benne, hogy nem így van ahogy írják... És van értelme próblozni nem megjátszva, nem bohóckodva és nem játszmázva. Eléggé izgatott vagyok ha arra gondolok, hogy lehetek még szerelmes én is. Nagyon megérintett a tavasz :P :D

2016. márc. 9. 21:48
 5/32 A kérdező kommentje:
Pontosan az ilyen kommentekre gondoltam, mint amit #3 alatt írt Jaguar Warrior. Nagyon demoralizáló.
2016. márc. 9. 21:49
 6/32 anonim ***** válasza:
70%
Ez csak pár szerencsétlen nyavajgása, ne ebből indulj ki.
2016. márc. 9. 21:49
 7/32 anonim ***** válasza:
Az életben nem ilyen, de ne itt érdeklődj efelől, hanem nézz szét a környezetedben. Engem legalábbis sok olyan ember vesz körül, akiknek nagyon boldog a párkapcsolatuk hosszú évek óta együtt vannak, mind a szegényebb munkatársaim, mind a gazdagabb ismerőseim között látok ilyeneket. Számomra helyeseket, rondákkal is, szép párokat..stb. Abszolút vegyes. Vannak hosszú évek óta boldog házas ismerőseim, friss házasok..stb.. :)
2016. márc. 9. 21:50
 8/32 anonim ***** válasza:

Voltál az elmúlt időkben legalább egy, nem a családodba sorolható ember mellett huzamosabban?

Ha igen, akkor nem értem a felmerült indulatokat benned. Sajnálom, az átlagember ilyen.

Keress nem ilyen embereket!

Ha pedig mindenáron a gyakorin akarod mulatni az időt, ne a párkeresés, emberi kapcsolatok stb. oldalakat nézd, hanem a egyéb objektív témáról szólót, ami érdekel.

2016. márc. 9. 21:52
 9/32 anonim ***** válasza:
43%
Én csupán a saját tapasztalataimat osztom meg. Nem mondhatok mást mint amit én látok és érzek.
2016. márc. 9. 21:53
 10/32 A kérdező kommentje:

Látok ilyemiket, mivel sokat járok kint. De néha mint egy kis ördög a vállon hallom azt amiket ítt írogatnak "biztos gazdag a pasi" meg ilyesmik. Magamban pedig azt hogy "ez annyira szép" és megvallom sárga irígységet, hogy én még nem találtam rá. És nem is tudom hogyan kellene nekikezdeni. Ebből jön a félelem abból pedig az ilyen gondolatok nálam is. A félelem és a frusztráltság a két legrosszabb tényező. Sokaknál lehet ez itt szintén. Nézzünk szembe félelemeinkkel és talán a frusztráció is csökkenni fog.

2016. márc. 9. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!