Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdekelne, hogy csak az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy csak az itt uralkodó morál miatt olvasni ilyen szörnyűségeket amiktől elmegy az ember életkedve?

Figyelt kérdés

Ha megengedik ugye, pár példát sorolnék:

- Ismerkedni nem lehet a neten

- Ismerkedni nem lehet az utcán

- Ismerkedni nem lehet bulikban

- Minden nő foglalt

- A férfinak kötelező hatalommal rendelkeznie meg vagyonnal

- Minden nő hazudik

- Szerelem az nincs

- A kapcsolat értékmérője a szexuális élet

- Férfinek KELL kezdeményezni, fizetni mindent és a szexualitás is úgy működik, hogy a férfi csináljon mindent

- Aki alacsony vagy vékony azt semmibe nézik

- Aki kövér azt is

- "Csak az izom meg a jóképűség"

- BMW-re utalgatások

stb. (gondolom tudnátok még)

Ezek így reprezentatívak, vagy csak pár ember negatívkodásai? Leginkább azok fájóak, hogy csak akkor lesz a férfinak szerelme, ha vagyonos, szép meg hatalmaskodó meg "játszmázik" stb. Én szeretném hinni, hogy nem így van. Ez a világkép borzasztó ami uralkodik.

Remélem nem fogják törölni, igyekeztem nem sértően fogalmazni.

#morál #szörnyű világkép
2016. márc. 9. 21:41
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ez a lényege a magasságmániának, hogy a férfi legyen magas, sokkal magasabb, mint a nő, hogy tudjon biztonságérzetet adni. Ezt nem fogják fel itt nagyon sokan, hogy hiába írják, hogy keress 160cm-es nőt, amikor neki is 180 felett kezdődik a férfi.

A magassarkúnak nem az a lényege, hogy napi 8-9 órát hordják, hanem az, hogy a randin azt veszik fel és még onnan is szeretnek felnézni a férfira.

Ami feltűnt az írásodban: Én, én én, én, én meg én.

Nem rólad volt szó, Te lehet nem ilyen vagy, de amiket leírtak korábban, azokat mind tapasztalták az emberek és nem a fejükből pattant ki.

2016. márc. 11. 21:14
 32/32 anonim ***** válasza:
Ez a véleményem volt.Az az igazság,hogy a "barátnőcsijeim" is hasonlóan gondolkodnak.De mindegy is.Ne offoljunk,ez már rég nem a kérdéshez tartozik.
2016. márc. 11. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!