Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy csak az itt uralkodó morál miatt olvasni ilyen szörnyűségeket amiktől elmegy az ember életkedve?
Ha megengedik ugye, pár példát sorolnék:
- Ismerkedni nem lehet a neten
- Ismerkedni nem lehet az utcán
- Ismerkedni nem lehet bulikban
- Minden nő foglalt
- A férfinak kötelező hatalommal rendelkeznie meg vagyonnal
- Minden nő hazudik
- Szerelem az nincs
- A kapcsolat értékmérője a szexuális élet
- Férfinek KELL kezdeményezni, fizetni mindent és a szexualitás is úgy működik, hogy a férfi csináljon mindent
- Aki alacsony vagy vékony azt semmibe nézik
- Aki kövér azt is
- "Csak az izom meg a jóképűség"
- BMW-re utalgatások
stb. (gondolom tudnátok még)
Ezek így reprezentatívak, vagy csak pár ember negatívkodásai? Leginkább azok fájóak, hogy csak akkor lesz a férfinak szerelme, ha vagyonos, szép meg hatalmaskodó meg "játszmázik" stb. Én szeretném hinni, hogy nem így van. Ez a világkép borzasztó ami uralkodik.
Remélem nem fogják törölni, igyekeztem nem sértően fogalmazni.
Ez a lényege a magasságmániának, hogy a férfi legyen magas, sokkal magasabb, mint a nő, hogy tudjon biztonságérzetet adni. Ezt nem fogják fel itt nagyon sokan, hogy hiába írják, hogy keress 160cm-es nőt, amikor neki is 180 felett kezdődik a férfi.
A magassarkúnak nem az a lényege, hogy napi 8-9 órát hordják, hanem az, hogy a randin azt veszik fel és még onnan is szeretnek felnézni a férfira.
Ami feltűnt az írásodban: Én, én én, én, én meg én.
Nem rólad volt szó, Te lehet nem ilyen vagy, de amiket leírtak korábban, azokat mind tapasztalták az emberek és nem a fejükből pattant ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!