Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdekelne, hogy csak az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy csak az itt uralkodó morál miatt olvasni ilyen szörnyűségeket amiktől elmegy az ember életkedve?

Figyelt kérdés

Ha megengedik ugye, pár példát sorolnék:

- Ismerkedni nem lehet a neten

- Ismerkedni nem lehet az utcán

- Ismerkedni nem lehet bulikban

- Minden nő foglalt

- A férfinak kötelező hatalommal rendelkeznie meg vagyonnal

- Minden nő hazudik

- Szerelem az nincs

- A kapcsolat értékmérője a szexuális élet

- Férfinek KELL kezdeményezni, fizetni mindent és a szexualitás is úgy működik, hogy a férfi csináljon mindent

- Aki alacsony vagy vékony azt semmibe nézik

- Aki kövér azt is

- "Csak az izom meg a jóképűség"

- BMW-re utalgatások

stb. (gondolom tudnátok még)

Ezek így reprezentatívak, vagy csak pár ember negatívkodásai? Leginkább azok fájóak, hogy csak akkor lesz a férfinak szerelme, ha vagyonos, szép meg hatalmaskodó meg "játszmázik" stb. Én szeretném hinni, hogy nem így van. Ez a világkép borzasztó ami uralkodik.

Remélem nem fogják törölni, igyekeztem nem sértően fogalmazni.

#morál #szörnyű világkép
2016. márc. 9. 21:41
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem.

Most ezzel arra kívánsz utalni, hogy az átlagemberek sírnak állandóan meg demoralizálnak, vagy arra hogy az átlagemberek olyanok, mint amit itt lefestenek?

Ismerek pár megkeseredett embert akik gyakorikérdések nélkül is pontosan így gondolkodik. Szomorú, elszomorít az egész emberke. Negyevenes férfi. Nem tudom boldog-e, de szerintem nem. Én a saját tapasztalataim alapján azt tudom, hogy a szerelem, illetve ahhoz közeli érzések nagyon erősek és nagyon boldogítóak. Ha jól kezelik nagyon erős szál jöhet létre a felek között.

2016. márc. 9. 21:58
 12/32 A kérdező kommentje:
*a társkeresőkkel szembeni demoralizálásokat elfelejtettem, csak simán a "interneten sem lehet ismerkedni"-be került most, bár külön fület ért volna. Nagyon demoralizálják itt ezt is. Ez ilyen "aki ki akar törni azt rántsuk csak vissza a szintünkre" morál?
2016. márc. 9. 22:06
 13/32 anonim ***** válasza:
8%

Ez a "Minden nő hazudik " nem igaz, de a többi remekül összefogatja a valóságot.

Alapvetően az első pár pont sem stimmel, csak akkor ha nem nézel ki jól. A jó külselyű férfiakra ezek nem vonatkoznak. Olyannyira nem, hogy ha a lány valamiért egy átlag vagy az alatti sráccal jár éppen és jön mr. bunkó, magas, izmos, jóképű akkor a lány kiír ide egy kérdést "hogy van barátom, de van egy másik fiú aki nagyon tetszik de nem tudom mit csinálják?" - és persze mindannyian tudjuk, hogy előbb utóbb aláfekszik, csak idő kérdése.

2016. márc. 9. 22:08
 14/32 anonim ***** válasza:
9%
Tapasztalataim alapján így megy a valóságban is.
2016. márc. 9. 22:09
 15/32 A kérdező kommentje:

De mi az átlag alatti meg feletti?

Sok csajnak hányhatnékja van a beképzelt, hiú papagáj-férfiaktól.

Sokszor látni együtt olyat akit rondának mondanál és látszik hogy jól megvannak az átlagos - bár van amikor személyes mércém alapján kifejezetten szép - nővel. Gondolom az itteni morál már zúgja is, hogy "megcsalja titokban" és hogy "pénz". De mi van, ha mégsem? Mi van, ha nincs igazatok? És a baj nem ilyesmik miatt van nálatok? Bár lehet én vagyok "átlag feletti" - bár nem hiszem - mert különösebb nehézség nélkül voltak kapcsolataim. Ha nagyon rámennék több is lehetne, csak gyáva vagyok eléggé. De én átlag feletti? Ugyan már. Szóval nem hiszem hogy igaz lenne ez a sok demoralizáció.

Kellene már erről valami felmérés vagy nem tudom...

2016. márc. 9. 22:14
 16/32 anonim ***** válasza:
Hát igazából ez a való világnak egy kicsi tükörképe.
2016. márc. 9. 22:19
 17/32 anonim ***** válasza:

De valóság teljesen más, mint az internet. A valóságba általában egy kiszemelttel próbál meg ismerkedni az ember. Ha látják, hogy ismerkedtek, akkor nem jelentkezik több jelölt. Neten nincs ilyen "már foglalt" jelző, így egyszerre több emberrel ismerkednek a lányok általában. Semmi értelme így belekezdeni az egészbe sajnos.

Ismerkedj élőbe, interneten hülyeség.

2016. márc. 9. 22:21
 18/32 A kérdező kommentje:

A világ egy részének. Egy kis részének amit a 20-30 közötti magányos férfiak tesznek ki főleg. Én is az vagyok jelenleg.

De nem lehet azt mondani, hogy gyakori = a valóság maga.

Ha elmész a kurucra azt hihetnéd náci az ország. A 444 alapján szélsőliberális az ország. A közmédia fórumai alapján minden rendben az ország erős, az ottaniak alapján hihetnénk, hogy mindenki fideszes. Napisz*r alapján undorító világban élünk és minden nő k***a...

Szóval ez így nem működik.

2016. márc. 9. 22:23
 19/32 anonim ***** válasza:
11%

- neten ismerkedni lehet, de ha nem vagy jóképű ne csodálkozz, ha nem írnak vissza

- lehet utcán próbálkozni, de ha nem vagy jóképű ne csodálkozz ha elküldenek, sőt néha még akkor is

- buliban inkább egyéjszakás kalandokat lehet szerezni

- a nők egy része foglalt, másik része pedig csak azt állítja, mert vagy nem jön be neki az illető, vagy van kiszemeltje (aki mellesleg megint egy jóképű)

- nem kötelező hatalommal meg vagyonnal rendelkezni, de ha nem vagy jóképű, akkor nagy hátrányban vagy

- a nők nekünk igazat mondanak, viszont saját maguknak hazudnak

- szerelem az csak nyomokban lelhető fel, nagyjából felszínes kapcsolatok vannak, további részletek a párkapcsolati problémákban

- egy nő nem fog kezdeményezni egy férfinél

- a nőknek a magas férfiak jönnek be, mert az biztonságérzetet ad (persze attól még nincsenek nagyobb biztonságban), emellett ott a magassarkú szerelmük, amit kötelezően viselni kell a barátnőcsik előtt

- jóképűség, inkább ezt emelném csak ki, ez az a dolog, ami mindent felülír. Lásd: megüt, megcsal, kihasznál stb, de azért se szakít vele, mert helyes pasi

- nem kötelező a bmw, de érdekes módon egy bmw-snek mindig van nője

Egyet kihagytál, hogy egy nőt 90%-ban a barátnőik befolyásolnak. Szóval, ha nem tetszel a barátnőcsiknek, akkor buktad a kört.

Amiket pedig itt olvasol azokat nem megálmodták az emberek, hanem tapasztalták mind az életben, mind pedig a társkeresőn és ez még mindig csak a jéghegy csúcsa. Ahogy Jaguar írta a valóság ennél sokszorta rosszabb tud lenni.

2016. márc. 9. 22:24
 20/32 A kérdező kommentje:

Élőben mégis hogy? Ott nincs erre megfelelő tér, hacsak nem valami magányosak gyűlése vagy ilyesmi. Kocsma, diszkó? Nem hiszem, hogy megfelelő terület. Utca? Ez elég rizkós. Busz, vonat? Ott mindenki "védekező állásban" van.

Nagyon a szerencsén múlik ez alapján.

2016. márc. 9. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!