Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani neki hogy egy gyarban dolgozok, vajon rosszat fog gondolni rolam ezert? 23L
Jol keresek, ki lehet birni nem szegyellem masok elott hogy gyaeban dolgozok, nem erdekel ki mit gondol
De ő...ő erdekel, nem akarom hogy lenezzen, tisztaban vagyok vele hogy vihettem volna tobbre is, ő vitte is tanult, nagyon tiszteletre melto munkaja van, gyarban eleteben nem volt..
10000lany van akinek van nornalis szakmaja , normalis munkaja, miert ne nezne le ezert?
Felek neki elmondani hogy hol dolgozok pedig reg elkellett volna titkolozom mint egy hulye

13, 15
Látom eléggé menő levezetni itt a frusztrációtokat nőkkel szemben.
Nem lehet mindenki szerencsés ;) ..
Imádom az inceleket.. 🤦🏻♀️

Ha nem nézne fel rád, az azért lenne, mert a komplexusod miatt hazudtál. Komoly hiba hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot.
Amúgy, ha nem tervez hosszú távra, biztos nem érdekli.
Miért nem tanulsz?!
A műveltségbeli szint, az életfelfogás igenis számít. Előbb-utóbb feszültség forrása.
Alapból legyen az embernek tartása= nekem ez a munkám, ebből élek, eddig ennyit tudtam elérni. Ez is én vagyok, mint az szeplő az orromon.
Tanuld meg, hogy mindig vállald fel önmagad.
Ezt senki más nem tudja helyetted megtenni.
Tanulj!

Úgy írsz a munkádról mintha valami ótvar sarki prosti lennél. Ez a szégyen, nem az, hogy egy gyárban, tisztességes munkád van.
Nem szétteszed a lábad és eltartatod magad egy palival, hanem dolgozol. Egy kapcsolat sem ér annyit, hogy ne vàllalhasd önmagad. Ha pedig van/ lesz lehetőséged , kedved, időd, energiád, még tanulhatsz. Ha nem, az se gond.
Amiben hibáztàl az egyedül a hazugság. És ha a pasidat zavarja a munkád, akkor nem ő a hozzád való.
Én nő vagyok, az én párom ellenőr, sokak által lenézett munka, de hidegen hagy. Tisztességes munkája van, úgy is végzi és kész. És ő életem szerelme. Kicsit sem érdekel mit dolgozik.
Olyan ember legyen a tàrsad aki hasonlóan gondolkodik és azért becsül aki vagy, nem azért amid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!