Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merem elmondani neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elmondani neki hogy egy gyarban dolgozok, vajon rosszat fog gondolni rolam ezert? 23L

Figyelt kérdés

Jol keresek, ki lehet birni nem szegyellem masok elott hogy gyaeban dolgozok, nem erdekel ki mit gondol

De ő...ő erdekel, nem akarom hogy lenezzen, tisztaban vagyok vele hogy vihettem volna tobbre is, ő vitte is tanult, nagyon tiszteletre melto munkaja van, gyarban eleteben nem volt..

10000lany van akinek van nornalis szakmaja , normalis munkaja, miert ne nezne le ezert?

Felek neki elmondani hogy hol dolgozok pedig reg elkellett volna titkolozom mint egy hulye

2022. máj. 30. 12:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tanulsz tovább? Munka mellett van rá lehetőség. Én is így lettem diplomás.
2022. máj. 30. 13:42
 22/36 anonim ***** válasza:
9%
"Miért nem tanulsz tovább" Azt tudod , hogy ilyen projekt bevállalásához legalább 115-120 as iq kell, a szorgalom kevés ide. Könnyű mondani hogy menjen mindenki egyetemre annak akik jobb értelmi képességekkel rendelkeznek mint az átlag.
2022. máj. 30. 13:47
 23/36 anonim ***** válasza:
76%

Annyira aranyos volt az, amit ide leírtál, hogy inkább le sem írom az én tapasztalataimat ezzel kapcsolatban. Ha szerencséje van a kérdezőnek ilyen fiút fogott ki, de ennek nincs sok esélye, továbbra is ezt gondolom.

#14 (meg #17)

2022. máj. 30. 14:02
 24/36 A kérdező kommentje:

Jezusom :D

Mi az hogy szerencsem van? Nem a munkaja miatt kell nekem o, ez nem szerencse. Vagy azert mert gyari munkas vagyok csak a gyaron belul ismerkedhetek hogy te boldog legy?

Nem ertem hogy lehetnek ilyen rosszindulatu emberek

2022. máj. 30. 15:07
 25/36 A kérdező kommentje:
A pozitiv kommenteket, nagyon szepen koszonom!
2022. máj. 30. 15:08
 26/36 anonim ***** válasza:
19%
Tényleg nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. A hozzáállására írtam.
2022. máj. 30. 15:09
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az ágyàba bele illesz.
2022. máj. 30. 15:27
 28/36 anonim ***** válasza:
18%
Úgy beszélsz magadról mint aki egy prostituált
2022. máj. 30. 15:35
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén? Ha elmondod neki és emiatt lelép/lenéz akkor mit akarsz egy ilyen férfitól?

Ott dolgozol és kész!

A családja meg pláne, semmi közük hozzá!

N 30

2022. máj. 30. 19:51
 30/36 anonim ***** válasza:
76%
A 24-es hozzászólásában a kérdező bebizonyította, hogy miért nem működne a kapcsolat egy értelmiségivel. Na ezért.
2022. máj. 31. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!