Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani, hogy hol dolgozom?
Figyelt kérdés
Amúgy a mentőknél vagyok pár éve, de sajna elég kevés a fizu, ezért már volt olyan lány, aki finoman "lekoptatott", utólag kiderült, hogy ez volt az oka. Tényleg ennyire fontos, hogy mennyit keresel? 25F2013. febr. 12. 14:48
1/18 anonim 

válasza:

Nekem nem fontos, mennyit keres a férfi, de a hozzád illő 18-25 éves korosztály közül soknak még igen.
3/18 anonim 

válasza:

Az a lány akkor nem érdemelt meg egy normális kapcsolatot. De kérlek, ne általánosíts. Ha amúgy minden rendben van veled, sok lánynak még imponálna is.
4/18 anonim 

válasza:

Csak örülni lehet, hogy vele sem kell többet találkoznod, a dolog jó oldalát kell nézni.
Biztos van, akinek pont ez tetszik.
5/18 anonim 

válasza:

Hülyék ezek, arra nem gondol, hogy pl fuldokolni kezd, akkor ki segít neki? Biztos a menő, sokat kereső sznob pasija.
6/18 anonim 

válasza:

Neked hivatásod van,nem munkád. Légy büszke rá.
7/18 anonim 

válasza:

Fúúú mintha magamat hallanám vissza :)
Én az egyik Tűzoltóságnál dolgozok, ott is siralmas a fizu, és hát 24 órákban dolgozok. Szóval van hogy otthon vagyok 2 napokat is de van hogy 1, 1,5 napot dolgozok, és a fizu sem sok.
És kb. ugyanez volt a gond, de a csajt páros lábbal rúgtam ki, mondtam is neki, majd, hogy ha belemész az árokba és felborulsz, majd akkor gondold végig, hogy a gazdag pasid jön e kimenteni téged vagy a rosszul megfizetett tűzoltók.
8/18 anonim 

válasza:

legalább van munkád az is csoda ha keresel is vele valamennyit
9/18 anonim 

válasza:

akinek meg nem jó az mennyen a búsba :D
10/18 anonim 

válasza:

Soha ne sírj egy olyan nő után, aki az anyagiak miatt hagy el, mert csak a pénzedet szerette és nem téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!