Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merem elmondani, hogy hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elmondani, hogy hol dolgozom?

Figyelt kérdés
Amúgy a mentőknél vagyok pár éve, de sajna elég kevés a fizu, ezért már volt olyan lány, aki finoman "lekoptatott", utólag kiderült, hogy ez volt az oka. Tényleg ennyire fontos, hogy mennyit keresel? 25F
2013. febr. 12. 14:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amikor a cimet olvastam, azt hittem, hogy b.zibárban vagy csapos v. ilyesmi. Mi a büdös franc van szégyellnivaló abban , vki a mentőknél dolgozik? A fizetésed meg azért ennyi, mert ennyit ad az állam, aki ezért lekoptatott legközelebb hivja az eü. álamtitkárt a combnyaktörött nagyijához...
2013. febr. 12. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:

hát én egyszer majdnem összejöttem egy bohóccal, konkrétan azzal, aki a kórházba vidítja a beteg gyerekeket.

Csak sajnos nagyon messze laktunk egymástól :(

De ő sem kereste magát degeszre, mégis nagyon jó fazon volt. Vele el tudtam volna képzelni az életem.

2013. febr. 12. 14:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Sovány vigasz lehet még,de igazuk van..sose szerethetett az az ember,ha tényleg a pénz miatt hagyott el.

Jobb,ha hamarabb kiderülnek az ilyenek.:)

Amúgy,ha lenne barátom és mentös lenne, még szerintem büszke is lennék rá,mert másokon segít.

Kicsit gyerekes ez a mondat,tudom,de fontos az szerintem,hogy segítsünk másokon.Akárhogyan is.

2013. febr. 12. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
na látod e amelyik nő ilyen, hadd vérezzen ki a ku*rvája az útközepén még rúghatsz is belé egyet muhaha
2013. febr. 12. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:

A tanítónéni kérdezgeti a gyerekeket, hogy mi az apukájuk foglalkozása. Elhangzik sorban:orvos, tűzoltó, raktáros, stb. Pistike nagyon lapul a hátsó padban, a tanitonéni megkérdezi:

Hát Pistike, a te apukád mivel foglalkozik?

Mire Pistike nagy nehezen kinyögi:

Hát, az én apukám egy melegbárban táncol. Minden ruháját leveszi, és ha jó ajánlatot kap, akkor elmegy a bácsikkal, akikkel aztán szexel, jó pénzért.

Tanitónéni felháborodva kirángatja a folyosora Pistikét:

Mondd, kisfiam, a te apukád tényleg igy tart el benneteket?

Mire Pistike:

Hát, igazából a Fradiban focizik, de azt olyan ciki lett volna elmondani a többiek előtt.

2013. febr. 12. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod el, hogy hol dolgozol ne csodálkozz, hogy ott fognak hagyni. Az elején kell tisztázni és akkor elmegy akit ez nem érdekel aki marad az előtt meg már nincs titkolni valód.
2013. febr. 12. 15:17
 17/18 anonim ***** válasza:
16-nak igaza van. Aki emiatt lekoptat, azért igazán nem kár, legalább nem vesztegetted rá az időd.
2013. febr. 12. 16:02
 18/18 anonim ***** válasza:
uhh, hát elég gáz a csaj, jobb is, hogy megszabadultál tőle. Ha az én pasim mentős lenne, én büszke lennék rá, híresztelném is mindenkinek, hogy az én barátom mentős.:) Nehogy emiatt a pár hülye p.icsa miatt még te szégyelld magad.:O
2013. febr. 12. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!