Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani, hogy hol dolgozom?

hát én egyszer majdnem összejöttem egy bohóccal, konkrétan azzal, aki a kórházba vidítja a beteg gyerekeket.
Csak sajnos nagyon messze laktunk egymástól :(
De ő sem kereste magát degeszre, mégis nagyon jó fazon volt. Vele el tudtam volna képzelni az életem.

Sovány vigasz lehet még,de igazuk van..sose szerethetett az az ember,ha tényleg a pénz miatt hagyott el.
Jobb,ha hamarabb kiderülnek az ilyenek.:)
Amúgy,ha lenne barátom és mentös lenne, még szerintem büszke is lennék rá,mert másokon segít.
Kicsit gyerekes ez a mondat,tudom,de fontos az szerintem,hogy segítsünk másokon.Akárhogyan is.

A tanítónéni kérdezgeti a gyerekeket, hogy mi az apukájuk foglalkozása. Elhangzik sorban:orvos, tűzoltó, raktáros, stb. Pistike nagyon lapul a hátsó padban, a tanitonéni megkérdezi:
Hát Pistike, a te apukád mivel foglalkozik?
Mire Pistike nagy nehezen kinyögi:
Hát, az én apukám egy melegbárban táncol. Minden ruháját leveszi, és ha jó ajánlatot kap, akkor elmegy a bácsikkal, akikkel aztán szexel, jó pénzért.
Tanitónéni felháborodva kirángatja a folyosora Pistikét:
Mondd, kisfiam, a te apukád tényleg igy tart el benneteket?
Mire Pistike:
Hát, igazából a Fradiban focizik, de azt olyan ciki lett volna elmondani a többiek előtt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!