Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merem elmondani neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elmondani neki hogy egy gyarban dolgozok, vajon rosszat fog gondolni rolam ezert? 23L

Figyelt kérdés

Jol keresek, ki lehet birni nem szegyellem masok elott hogy gyaeban dolgozok, nem erdekel ki mit gondol

De ő...ő erdekel, nem akarom hogy lenezzen, tisztaban vagyok vele hogy vihettem volna tobbre is, ő vitte is tanult, nagyon tiszteletre melto munkaja van, gyarban eleteben nem volt..

10000lany van akinek van nornalis szakmaja , normalis munkaja, miert ne nezne le ezert?

Felek neki elmondani hogy hol dolgozok pedig reg elkellett volna titkolozom mint egy hulye

2022. máj. 30. 12:20
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Ő jómódú családból származik egyetemre jártak kb mind. Szerintem azért van okom félni hogy ha kiderül hol dolgozom kicsit rossz véleménye lesz rólam
2022. máj. 30. 12:22
 2/36 anonim ***** válasza:
36%
A ferfiaknak ez nem szamit. Ne keverd a noket a ferfiakkal, legyszi.
2022. máj. 30. 12:23
 3/36 anonim ***** válasza:
74%
Hát a családjának biztos nem fog tetszeni. Bár szerintem alapból elég kiütköző lenne az éltviteletek hosszabb távon.
2022. máj. 30. 12:24
 4/36 A kérdező kommentje:
Nem szamit neki hogy 23 evesen egy gyarban dolgozok? Es semmire sem vittem? Miert nezne o fel ram ezek utan, miert lennek en neki a NŐ?
2022. máj. 30. 12:24
 5/36 A kérdező kommentje:

3. Normalisak a szulei, de nyilvan nem fognak orulni neki

Az eletvitelunk egyaltalan nem kiuzkozo, normalis eletet elunk mindketten. Amugy nem a penz miatt zavarna, hanem a tudat hogy "egy gyarban dolgozik a parom a testverem meg orvos? "

Nem tudom nekem ez igy fura

2022. máj. 30. 12:27
 6/36 A kérdező kommentje:
Nem illek a csaladjaba ez teny
2022. máj. 30. 12:27
 7/36 anonim ***** válasza:
99%
Leírásodból árad, hogy nincs önbizalomad, és a saját életeddel sem vagy elégedett.
2022. máj. 30. 12:28
 8/36 anonim ***** válasza:
74%

#4: Nem szamit neki, mert ha erdekled, akkor te erdekled es nem a munkad vagy a penztarcad. Mondtam mar, hogy ne keverd a 2 nemet.

Felnezni rad nokent meg senki sem a munkad alapjan fog.

2022. máj. 30. 12:29
 9/36 anonim ***** válasza:
61%
A 2esnek teljesen igaza van.
2022. máj. 30. 12:30
 10/36 anonim ***** válasza:
87%
Ezek szerint te magad sem érzed a jelenlegi munkádat "elégnek", kielégítőnek. A legjobb, amit tehetsz, hogy tanulsz, fejlődsz. Hidd el, azt minden férfi csodálja, ha felfelé törekszel, teszel az előrelépésért, és 2-3 év múlva már egy teljesen más munkát végezhetsz, felszegett fejjel. :)
2022. máj. 30. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!